GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra treu a licitació l'adjudicació de les obres per reasfaltar dos carrers del municipi

Els carrers es troben al barri de Clarà i es preveu que la durada de les obres sigui de dos mesos
Els carrers es troben mig asfaltats i amb un enllumenat antic | Cedida
 

L'Ajuntament de Torredembarra va aprovar, el passat 5 de març, treure a licitació la contractació de les obres d'arranjament de sòl urbà de dos carrers del barri de Clarà. Concretament, es tracta del carrer dels Pirineus, el tram del carrer Bages al carrer Camí del Vallès; i del carrer del Camí del Vallès, al tram del carrer Pirineus al carrer Cadí.

 

El pressupost fixat per la Junta de Govern és de 73.137,84 euros, IVA inclòs, i el termini d'execució serà de dos mesos. Tal com ha explicat el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, els dos carrers on s'executaran les obres es troben mig asfaltats o sense asfalt a la calçada, no disposen de voreres o aquestes estan en molt mal estat. 

 

El regidor també ha comentat que l'enllumenat d'aquests carrers és antic i està deteriorat, així que és necessari millorar aquestes infraestructures. Més en detall, les obres consistiran en les tasques de demolicions, moviments de terres, pavimentació, senyalització i instal·lació d'enllumenat públic.

 

El pròxim dia 20 de març a les dues del migdia és la data límit per presentar les ofertes, que s'hauran d'enviar mitjançant un sobre digital.