La llista completa d'Alternativa Altafulla a les eleccions municipals 2019

La formació de Fèlix Alonso ha enllestit la proposta els darrers dies

Alternativa Altafulla, la llista que governa el consistori de la localitat des de 2011 de la mà de l'alcalde Fèlix Alonso, ja ha desvelat les seves cartes de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Aquest cap de setmana ja han confirmat la seva proposta de llista electoral, que  en els pròxims dies haurà de ratificar l'assemblea de Catalunya en Comú a Altafulla.

Una llista continuista, començant per la capçalera

Segons ha fet públic a primera hora del matí d'aquest dilluns, 4 de març, l'emissora municipal Altafulla Ràdio, Alternativa Altafulla - Catalunya en Comú —aquest serà el nom oficial de la candidatura— calcarà els quatre primers llocs de la llista de 2015. Així, Alonso manté Montse Castellarnau de 2, Marisa Méndez-Vigo de 3 i Jaume Sànchez al quart lloc. L'actual cinquè regidor d'Alternativa, Micha Preuss, ja havia anunciat la seva no-continuïtat i tancarà la llista al 13è lloc.

Les places 5 i 6, que 'a priori' poden ser de sortida per Alternativa, són d'experiència. El lloc 5 l'ocuparà qui va ser alcalde per aquesta formació entre 2007 i 2008, i regidor fins el 2015, Francesc Farré. Guillermo Alonso, també regidor al mandat anterior, serà el número 6. De la resta de la llista, en destaca la incorporació simbòlica, al número 10, de qui va ser regidora a l'Ajuntament de Tarragona (1995-2003) i diputada al Parlament de Catalunya per ICV (1999-2006),  Dolors Comas d'Argemir, veïna de la localitat.

La llista completa d'Alternativa Altafulla a les properes eleccions municipals

D'aquesta manera, doncs, i a l'espera de definir els noms que ocuparan els llocs previstos per als candidats suplents, la llista de 13 candidats d'Alternativa Altafulla per a les eleccions del proper 26 de maig és aquesta:

 1. Fèlix Alonso
 2. Montse Castellarnau
 3. Marisa Méndez-Vigo
 4. Jaume Sànchez
 5. Francesc Farré
 6. Guillermo Alonso
 7. Marisa Martínez
 8. Lucía Sánchez-Tejerina
 9. Ángel Pérez
 10. Dolors Comas d'Argemir
 11. Joan Prat
 12. Pilar Aguirre
 13. Micha Preuss

També et pot interessar