Ajuntament d'Altafulla.

La CUP Altafulla fa pública la seva llista electoral per a les eleccions del maig

És la primera vegada que els anticapitalistes es presenten en aquesta localitat

Nou pas endavant de la CUP d'Altafulla, que fa tot just una setmana que va anunciar que es presentava en solitari a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019. La formació anticapitalista ha emès aquest dijous un comunicat públic on avancen tots els noms que formaran part de la seva llista.

Tot i que inicialment van anunciar que «el 75% de la candidatura» serien dones, s'han topat amb la llei electoral, que estableix una proporció de sexes de 60-40% cada tram de cinc candidats. La seva proposta de llista, però, haurà de confirmar el compliment d'aquesta llei.

Els anticapitalistes denuncien «el conservadorisme legal de la Junta Electoral Central, que evita la presència d’una major proporció de dones en les llistes electorals». La CUP explica que presenta un equip «format majoritàriament per veïns d’Altafulla joves, molts vinculades i amb profundes conviccions en la defensa de les classes populars, la justícia social, l’ecologisme i el feminisme».

La llista electoral de la CUP Altafulla per a les eleccions municipals de 2019

Així doncs, tal com la mateixa CUP altafullenca ha fet públic aquest dijous, aquesta és la llista electoral que presentaran els anticapitalistes als comicis del pròxim 26 de maig amb l'objectiu d'accedir per primera vegada a l'Ajuntament d'Altafulla:

 1. Andrea Gaspar
 2. Maria Gradillas
 3. Joan Garcia
 4. Sara Barnés
 5. Eugeni Barrero
 6. Montse Rull
 7. Mar Benet
 8. Juan Antonio Ruiz
 9. Sònia Garcia
 10. Hamza Chikri
 11. Margarida Montmajor
 12. Maria Romeu
 13. Carolina Garcés

Suplents

 1. Javier Andolz
 2. Albert Serra
 3. Tresa Arderiu
 4. Noemí Ferret
 5. Enric Pinsach
 6. Xavier Moret
 7. Arnau Clavera

Diumenge, presentació de la candidatura a la pineda de les piscines

En l’acte que duran a terme el proper diumenge, dia 7 d’abril, a la pineda de la Piscina Municipal d’Altafulla, exposaran als veïns els eixos bàsics del seu Pla d’Acció Municipal que, segons anuncien, aniran construint «amb les voluntats i propostes expressades per les altafullencs en les properes assemblees obertes que faran».

També et pot interessar


Comentaris