GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La llista completa de Roda en Comú per a les eleccions municipals 2019

La regidora Encarna Ramírez tornarà a liderar la candidatura de l'esquerra verda
Encarna Ramírez, alcaldable de Roda en Comú a Roda de Berà, al despatx de regidora del seu grup municipal. | Gerard Recasens

 

Roda en Comú ja ha presentat la seva llista electoral de cara a les eleccions del proper 26 de maig a Roda de Berà. La formació que aglutina Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i Podem tindrà en l'actual regidora d'ICV-EUiA, Encarna Ramírez, la seva candidata a l'alcaldia. Fa uns dies es va presentar la candidatura amb la presència de l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, i la diputada de Catalunya En Comú Podem al Parlament per Tarragona, Yolanda López.

 

La llista completa de Roda en Comú per a les eleccions municipals 2019

D'aquesta manera, doncs, aquesta és la candidatura completa de Roda en Comú per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig:

 

 1. Encarna Ramírez Peña (EUiA)
 2. Antonio Raya Morante (EUiA)
 3. Juan Yimmy Zárate Rojas (Podem)
 4. Luis Pedro Miralles García (EUiA)
 5. Modesta Reyna Navarro (EUiA)
 6. Pedro Suárez Rodríguez (EUiA)
 7. Concepción García Salerno (EUiA)
 8. Mercedes Rojas Sonet (Podem)
 9. Yolanda Díez Triburcio (EUiA)
 10. Dolores Jiménez Parrizas (EUiA)
 11. Rafaela Palmero Sánchez (EUiA)
 12. Antonio Lorenzo Carretero Gómez (EUiA)
 13. Yolanda García de Juan (Independent)

 

Suplent

 

 1. José González Alcalá (EUiA)

 

L'esquerra verda, amb representació a Roda de Berà des de 2015

Fa quatre anys que l'espai polític de l'esquerra verda té representació a l'Ajuntament de Roda de Berà. Va ser a les passades eleccions municipals quan ICV-EUiA assolia 261 vots, una mica més del 10%, i obtenia l'acta de regidora d'Encarna Ramírez, que s'ha mantingut a l'oposició del govern de CiU, de Pere Virgili.

 

No era el primer intent d'EUiA d'accedir a l'Ajuntament de Roda de Berà. El 2003, sota el nom d'ICV, van assolir escassos 77 vots, superant de poc el 3% dels sufragis. Quatre anys més tard, el 2007, Encarna Ramírez liderava Alternativa Baix Gaià (ABG), que empitjorava resultats: 62 vots, el 2,51%.

 

Tampoc no hi va haver sort el 2011: ja com a ICV-EUiA, es quedaven en 89 vots (3,21%). El 2015, doncs, un augment considerable de vots va permetre a aquest espai d'obtenir representació a l'Ajuntament de Roda de Berà que ara, quatre anys més tard, aspiren a mantenir.

 

També et pot interessar