GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Som-hi La Riera presenta la seva candidatura electoral per a les eleccions del maig

La llista la lideren Jordi Giró i Albert Martín, actuals regidors independents per CiU
Albert Martín i Jordi Giró, números 2 i 1, respectivament, de la candidatura de Som-hi la Riera. | Cedida

 

Les incògnites electorals es van aclarint a tot arreu, i evidentment la Riera de Gaià no n'és una excepció. Aquesta setmana s'ha conegut la llista electoral completa de la nova candidatura que es presentarà enguany en aquesta localitat. Es tracta de Som-hi la Riera, una marca blanca d'ERC, que a finals del mes de febrer passat anunciava la seva creació. La lideren Jordi Giró i Albert Martín, tots dos actuals regidors electes per CiU, independents, al govern municipal de la Riera de Gaià.

 

Així, al maig s'enfrontaran electoralment a Jaume Casas, l'alcalde del govern del qual formen part, que liderarà per desena vegada la candidatura de l'entorn convergent a la Riera de Gaià.

 

Llista de Som-hi la Riera per a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019

D'aquesta manera, doncs, aquesta serà la candidatura de Som-hi la Riera per a les eleccions municipals del proper 26 de maig a la Riera de Gaià:

 

 1. Jordi Giró Mercadé
 2. Albert Guerrero Martín
 3. Yolanda Roch Ferreres
 4. Jordi Mullort Comí
 5. Cecília Plana Parés
 6. Pau Ferré Gavarró
 7. Carme Masvidal Ruiz
 8. Josep Maria Gaya Güell
 9. Lídia Suñé Marquès

 

Suplents

 

 1. Francesc Giró López
 2. Montse Virgili Garreta
 3. Lidia Navarro Martínez
 4. Ana María Asens Llombart
 5. Margarida Cabayol Magriñà

 

Giró i Martín, els caps visibles del projecte

Jordi Giró fa vuit anys que és regidor de l'Ajuntament de la Riera de Gaià, sempre formant part com a independent de la candidatura de l'alcalde Casas. A les darreres eleccions, Giró va ser el número 4 de la llista de CiU i des de 2015 és el regidor d'Esports, Obres Públiques i Sanitat. Aquest mes de maig, serà el candidat a l'alcaldia de la Riera de Gaià per Som-hi La Riera.

 

Com a número 2, l'acompanyarà Albert Martín, que és regidor al consistori rierenc des de fa quatre anys, quan va ocupar el número 5 de la llista de Jaume Casas. Des de llavors, té responsabilitats en matèria de Joventut, Cultura, Benestar Social i Família. Amb Giró, ara deixen l'equip postconvergent i impulsen aquesta candidatura d'esquerres, tot i que acabaran el mandat a l'equip de govern. 

 

També et pot interessar