GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les llistes electorals de les eleccions municipals 2019 al Baix Gaià

S'han fet públiques aquest dimecres, 24 d'abril
Imatge d'arxiu d'un col·legi electoral, amb les meses ja operatives. | Laia Solanellas

 

Aquest dimecres, 24 d'abril, acomplint els terminis que indica la legislació vigent, la Junta Electoral ha fet públiques totes les candidatures presentades per a les eleccions municipals que s'han de celebrar el proper 26 de maig.

 

Ara, les formacions tenen 48 hores de termini per resoldre errors que puguin presentar els noms dels seus candidats i la publicació definitiva, tal com sortiran les paperetes el dia dels comicis, es farà el proper dimarts, 30 d'abril. Ara bé, aquest dimecres s'han desvelat totes les 'cartes' per al 26 de maig: ja són públics els noms de totes les persones que integren les candidatures.

 

Un total de 54 candidatures i diversos rècords als 10 pobles del Baix Gaià

En el total de deu municipis que conformen el Baix Gaià, la subcomarca del Tarragonès nord, són 54 les candidatures presentades. Destaquen les onze de Torredembarra, que iguala el nombre que ja es va registrar el 2011, però que queda per sota del rècord de 2015, quan se'n van presentar tretze. Per darrere hi ha Altafulla, amb vuit llistes: el mateix nombre per quartes eleccions consecutives, si bé amb sigles ben diverses.

 

També hi ha rècord, amb set llistes, a Roda de Berà, el Catllar i Creixell. Als dos primers municipis mai se n'havien presentat tantes; a Creixell, la xifra de set s'havia assolit fa dotze anys i ara s'iguala. Al seu torn, la Pobla de Montornès (cinc llistes) i la Riera de Gaià (quatre) recuperen la quantitat de cnadidatures que ja havien tingut en anteriors comicis. Vespella de Gaià (dues llistes), la Nou de Gaià (dues) i Salomó (una de sola, la de l'alcalde Antoni Virgili) segueixen la tònica dels darrers anys.

 

Totes les llistes de tots els pobles del Baix Gaià a les eleccions municipals 2019

Altafulla

El Catllar

Creixell

La Nou del Gaià

La Pobla de Montornès

La Riera de Gaià

Roda de Berà

Salomó

Torredembarra

Vespella de Gaià

 

Les llistes per a les eleccions municipals 2019 a la resta de pobles del Tarragonès

Tarragona

La Canonja

Constantí

El Morell

Els Pallaresos

Perafort

La Pobla de Mafumet

Renau

Salou

La Secuita

Vila-seca

Vilallonga del Camp

 

Les llistes electorals de les eleccions municipals 2019 a tota la demarcació de Tarragona