EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

Llorenç Gómez, rebut a la Generalitat i al Barça

Gómez serà rebut aquest dilluns per Elsa Artadi al Palau de la Generalitat
Llorenç Gómez va ser rebut a la llotja presidencial del Camp Nou aquest diumenge. | Cedida

 

El millor jugador de futbol platja del món, el torrenc Llorenç Gómez, segueix rebent reconeixements arreu del país. Aquest diumenge, 2 de desembre, just abans del partit de Lliga que enfrontava el FC Barcelona i el Vila-real, Gómez va ser rebut a la llotja presidencial Josep Suñol del Camp Nou per part del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident del club i responsable de l'Àrea Esportiva, Jordi Mestre.

 

Llorenç Gómez, rebut al Camp Nou pel president del Barça

Així doncs, Llorenç Gómez, que el passat 10 de novembre va ser guardonat a Dubai, als Emirats Àrabs Units, com a millor jugador de futbol platja del món, va ser rebut pel president del Barça Josep Maria Bartomeu i el vicepresident, Jordi Mestre, amb qui va poder conversar una estona. El van obsequiar amb una samarreta del club amb el seu nom i el dorsal 10, i va poder presenciar el matx que el Barça va jugar contra el Vila-real i que va acabar amb victòria culer per 2 gols a 0.

 

Gómez ha mostrat aquest dilluns la seva satisfacció a les xarxes socials. El futbolista torrenc va trobar Bartomeu i Mestre «molt propers i entusiasmats amb els èxits obtinguts», i també amb la seva trajectòria. Gómez, però, es mostra entusiasmat no pas per l'èxit personal, sinó pel de l'esport que practica, el futbol platja: «Ahir vam sortir guanyant tots els que estimem aquest esport!», ha escrit a les xarxes socials.

 

Elsa Artadi ha rebut Llorenç Gómez al Palau de la Generalitat. | BaixGaiàDiari.cat

 

Aquest dilluns, rebut al Palau de la Generalitat de Catalunya

Però els reconeixements a Llorenç Gómez no acaben pas aquí. El jugador de futbol platja de Torredembarra ha estat aquest dilluns, 3 de desembre, honorat amb una recepció oficial al Palau de la Generalitat de Catalunya, per part de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, i el president del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig. L'han acompanyat l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, el regidor d'Esport a la Torre, Raúl García, i el representant territorial de l'Esport a Tarragona, Joan Plana.

 

Cal recordar que, a escala local, Llorenç Gómez ja va ser rebut per part de l'Ajuntament de Torredembarra el passat 22 de novembre. A més, tot just el passat divendres, dia 30, va ser escollit com el millor esportista masculí de 2018 a la Torre.