GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Magrinyà vol fer «un gir de 180º a la història de Torredembarra»

JxCat estableix com a prioritat atraure un complex hoteler a la vila i defensa impulsar un nou POUM
Anna Magrinyà, alcaldable de JxCat a Torredembarra, acompanyada pel seu número 2, Josep Maria Calvet (dreta) i el número 7, Franc Roig (esquerra). | Gerard Recasens

 

A poc més de 24 hores d'entrar a la campanya electoral per a les eleccions municipals del proper dia 26, Junts per Catalunya ha posat sobre la taula alguns dels eixos bàsics que exposarà en els diversos actes previstos per als propers dies. La candidatura liderada per Anna Magrinyà pretén «fer un gir de 180 graus en la història de Torredembarra» en relació a «projectes a llarg termini, com la planificació urbanística o turística».

 

Així, Magrinyà ha manifestat que «cal facilitar un gir total a la vida dels torrencs, que a més de viure a la Torre també hi puguin treballar». «Tenim un bon equip, amb ganes i projecte per fer aquest canvi de rumb», ha dit l'alcaldable de JxCat, que ha carregat contra el tripartit de govern, de qui ha dit que «aquests quatre anys s'ha fet evident que no planifica, no organitza i no sap gestionar».

 

«Hem d'activar el sector hoteler a la Torre i un nou POUM»

Les propostes les han llençat Josep Maria Calvet, número 2 de JxCat Torredembarra, i Franc Roig, el candidat número 7. «No estem aprofitant econòmicament la ubicació estratègica que té Torredembarra», ha dit Calvet, que posat l'accent en «una nova planificació urbanística que vagi cap a la millora econòmica del nostre poble». «Cal impulsar un nou POUM perquè l'actual està obsolet», ha exposat el número 2 de Magrinyà.

 

Franc Roig, número 7 de la candidatura, ha manifestat que «tenim un gran actiu econòmic com és el turisme, però la promoció turística es limita a donar llicències per obrir nous restaurants». «Cal activar la nostra oferta hotelera i també prendre altres mesures com pavimentar les zones de pàrquing que no ho estan», ha dit.

 

«Cal un projecte global»

La candidata a l'alcaldia de la Torre per JxCat, Anna Magrinyà, ha plantejat que «crear activitats de turisme esportiu està bé, però on pernoctaran els visitants si no tenim hotels?», s'ha acabat preguntant.

 

«Cal un projecte global per atraure aquesta inversió hotelera, que a la vegada també reactivarà el nostre comerç», ha dit Magrinyà, que ha reconegut que l'atracció hotelera serà «un dels pals de paller de la nostra campanya electoral». La candidata postconvergent ha conclòs que JxCat vol «posar Torredembarra al mapa».

 

També et pot interessar