Marlo, a la Voz

Marlo es queda a les portes de la semifinal de 'La Voz'

El talent de Roda de Berà va fer una versió meravellosa d''I don't wanna mis a thing' d'Aerosmith

El camí de Marlo a 'La Voz' ha arribat al seu final. El jove de Roda de Berà ha caigut eliminat en el moment abans de passar a la semifinal del concurs musical d'Antena 3. L'artista ha fet una excel·lent interpretació d'una versió de l'èxit d'Aerosmith 'I dont' wanna miss a thing', amb la qual ha enamorat a tots el jurat i públic present al plató i als que l'escoltaven i veien en directe a través de la pantalla de la televisió. 

Paulina Rubio escull a Marlo

Marlo va pujar per primer cop a l'escenari de 'La Voz' per actuar en directe i, tot i estar nerviós, el jove de Roda de Berà va realitzar una interpretació espectacular del tema d'Aerosmith, 'I don't wanna miss a thing'. Amb la seva dolça veu va tornar a enamorar als 'coaches' i al públic, fent una increïble i bonica actuació de la cançó. 

A més, es va endur un dels grans premis en poder actuar i compartir escenari amb la seva 'coach', Paulina Rubio cantant un dels seus grans temes 'Ni una sola palabra'. Aquesta va ser la seva darrera actuació a 'La Voz', ja sense tensió i amb la tranquil·litat d'haver-ho donat tot, abans de saber el veredicte final de Paulina Rubio i els espectadors del talent musical.

La 'coach', en un primer moment, va decantar al balança escollint a Marlo per sobre del seu company, Ángel Cortés, fet que feia tenir un petit avantatge abans de saber les votacions populars del públic. «Jo sé que Marlo ha estat molt nerviós i li he donat més percentatge perquè s'ho mereix, dins el meu criteri», explicava Paulina Rubio en el veredicte. Finalment, però, sumant els vots dels espectadors de 'La Voz', se li va donar la volta a la truita fent que es quedés a les portes de la semifinal. 

Un pas excel·lent per 'La Voz'

El pas pel concurs del jove talent de Roda de Berà ha estat increïble. Des que va aparèixer a l'escenari de 'La Voz' a les «audicions a cegues» ha enamorat a tots els espectadors del talent musical. Marlo va arribar al concurs amb la cançó 'Jar of hearts' de Christina Perri, que li va ser suficient per entrar al concurs i, a poc a poc, va donar passes de gegant amb 'The A Team' de Ed Sheeran i amb 'Writing's on the wall' de Sam Smith, va guanyar la «batalla final» per passar als «directes», on ha quedat eliminat amb 'I don't wanna miss a thing' d''Aerosmith'. El talent tarragoní ha enamorat a tothom amb la seva dolça i bonica veu que, de ben segur, li donarà moltes alegries en els pròxims anys.