Torredembarra celebrarà el seu Carnaval d'estiu, la Mascarada, el 3 d'agost

L'inici de la rua serà a dos quarts de deu de la nit
Una imatge d'arxiu d'una rua de la Mascarada al passeig marítim de la Torre. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

La Mascarada, el Carnaval d'Estiu de Torredembarra, torna enguany amb més força. La desfilada de les carrosses i comparses del Carnaval torrenc, que en data hivernal presenta un elevat nombre de colles participants, reapareix des de fa uns anys —tot i que, certament, de manera intermitent— un dissabte d'estiu.

I enguany, la data triada ha estat la del 3 d'agost, el primer dissabte d'aquest mes, marcat per l'època vacacional i, per tant, pel pic d'afluència turística a la Torre.

La Mascarada arrencarà a mitja tarda

Així, segons el cartell que ha fet públic l'Associació d'Amics del Carnaval, que conjuntament amb l'Ajuntament de Torredembarra organitzen aquest esdeveniment, la festa anirà des de mitja tarda fins ben entrada la matinada. Així doncs, a les sis de la tarda començarà la plantada de carrosses al passeig Marítim, just al davant de la Casona del Carme —l'actual seu de la regidoria de Turisme.

Allà, des de les sis de la tarda i fins l'inici de la rua, tothom que ho vulgui podrà veure de prop les carrosses i els primers participants ja disfressats. L'espera fins a l'inici, però, serà divertida: s'ha programat una festa de l'escuma a la mateixa zona on es farà la plantada de carrosses.

La rua i la festa posterior, fins a altes hores de la matinada

La rua de disfresses del Carnaval d'Estiu torrenc començarà a dos quarts de deu de la nit, i anirà fins a l'extrem oposat del passeig marítim, a la zona de Cal Bofill. Com en les anteriors edicions, s'espera que el recorregut estigui replet de públic veient la rua, ja sigui dempeus o des de les concorregudes terrasses en aquesta època de l'any.

Un cop acabada la desfilada a la zona de Cal Bofill, a l'envelat hi haurà sessió amb DJ i barra, on s'oferirà un menú per sopar. Per poder fer l'àpat es pot reservar tiquet prèviament enviant un correu electrònic a amicscarnavaltdb@gmail.com.

"‼ ATENCIÓ: Macabra troballa davant de la platja de Torredembarra" "🎨Exposició de pintures del joier Jordi Borràs a la Sala Lluís d'Icart de Torredembarra"