El mercadet dominical de Creixell reprèn l'activitat després de la Covid-19

L'horari serà l'habitual, però les parades canviaran d'ubicació

El mercadet de diumenge al matí de Creixell reprendrà la seva activitat el pròxim 5 de juliol, coincidint amb l'entrada a la nova normalitat. Així ho ha anunciat l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart, que ha detallat també que el mercadet canviarà d'ubicació.

Concretament, el mercadet es farà a l'avinguda de l'Estatut, a la plaça Lluís Companys i a l'avinguda de la Constitució. Aquest canvi d'emplaçament s'ha produït, segons ha explicat el batlle, per poder garantir les mesures de seguretat i higiene i les distàncies mínimes per prevenir l'expansió del coronavirus entre els paradistes, les parades i els clients.

L'horari però, sí que serà l'habitual, des de les nou del matí fins a dos quarts de dues del migdia.

Per últim, l'alcalde de Creixell també ha adreçat un missatge a les creixellenques i als creixellencs en què ha agraït «la responsabilitat de complir amb les mesures de distanciament, mascareta i rentat de mans, pròpies d'un poble solidari i respectuós».

"Torredembarra: Un destacat jaciment romà aviat podrà rebre visites" "No t'ho perdis: Ferran Palau, El Petit de Cal Eril i 6 concerts més a Altafulla!"