Aquest dissabte, mercat d'intercanvi a Torredembarra

Es farà aquest dissabte, de deu del matí a sis de la tarda, als jardins de Cal Bofill
L'activitat es durà a terme als jardins de Cal Bofill aquest pròxim dissabte. | Turisme Torredembarra

 

Torredembarra comptarà, aquest dissabte 24 de novembre, amb la primera edició del seu mercat d'intercanvi i de segona mà, organitzat per la Regidoria de Sostenibilitat del consistori torrenc, amb la col·laboració de GEPEC-Ecologistes de Catalunya, l'Associació Mediambiental La Sínia, el GETE-Ecologistes en Acció i l’Agència de Residus de Catalunya. 

 

El mercat se celebrarà dissabte als jardins situats als voltants de Cal Bofill des de les deu del matí fins a les sis de la tarda. S'hi celebraran diverses activitats com ara xerrades, tallers i jocs, entre d’altres activitats. Tots els participants, però, podran donar una nova vida a molts productes en les paradetes que s’hi instal·laran, perquè tothom pugui intercanviar i adquirir productes de segona mà.

 

Tothom que vulgui obtenir més informació de l'activitat o bé reservar-se una de les paradetes, caldrà que enviï un correu electrònic a voluntariat@riugaia.cat o truquin al 665 94 02 33.

 

Torredembarra celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Aquesta activitat, el mercat d'intercanvi, que se celebra per primera ocasió, és l’acte central a Torredembarra de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. També està previst dur a terme diferents activitats de sensibilització a les escoles de la vila. 

 

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de tres anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

 

Programa d'activitats del primer mercat d'intercanvi i de segona mà de Torredembarra

Aquest és el programa d'activitats previst per a aquest dissabte, 24 de novembre, durant la celebració del primer mercat d'intercanvi i de segona mà de Torredembarra, que es farà als jardins adjacents a Cal Bofill

 

A les deu del matí

Rebuda dels participants

A dos quarts d'onze del matí

Obertura del mercat i inici dels passis de documentals a Cal Bofill

A les onze del matí

Taller de reparació de bicicletes

A dos quarts de dotze del migdia 

Xerrada Xarxa Eco 'Intercanvi amb moneda social'

A les dotze del migdia 

Intercanvi de jocs (Playstation, X-Box, Nintendo)

A les quatre de la tarda

Intercanvi de llibres

A dos quarts de cinc de la tarda

Wwofers intercanviant voluntariat per dormir i menjar, viatjant per tot el món.