ÚLTIMA HORA

Greu accident en un edifici a Valls amb un evacuat amb helicòpter

EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Dissabte, mercat d'intercanvi i de segona mà a Torredembarra

La cita serà als jardins del voltant de Cal Bofill
Dissabte torna el mercat d'intercanvi i segona mà als voltants de Cal Bofill, a Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Aquest dissabte, dia 23 de novembre, Torredembarra celebra el segon Mercat d’intercanvi i de segona mà. La cita, que es farà als voltants de Cal Bofill, està organitzada per GEPEC-Ecologistes de Catalunya, l'Associació Mediambiental La Sínia, el GETE-Ecologistes en Acció i l’Agència de Residus de Catalunya.

 

Tallers, exposicions... i l'oportunitat d'una nova vida per als productes

D'aquesta manera, doncs, dissabte de deu del matí a dues del migdia, la plaça de les Remendadores s'omplirà de tallers i exposicions, entre d’altres activitats, així com la possibilitat de donar una nova vida a molts productes en les paradetes que s’hi instal·laran. Qui vulgui informar-se'n o fer una reserva de paradeta, haurà d'enviar un correu electrònic a natura@riugaia.cat o posar-se en contacte amb l'organització al telèfon 640 55 09 75. 

 

Aquesta activitat és l’acte central a Torredembarra de la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que també inclou del 18 al 22 de novembre, tallers de reducció d'envasos i d'embolcalls i promoció de l'ús de les cantimplores dirigits als cursos de tercer i quart de primària de totes les escoles del municipi. 

 

El programa del segon Mercat d'Intercanvi i de Segona Mà

El programa del segon Mercat d’intercanvi i de segona mà és el següent: 

 

 

A les onze del matí

  • Taller 'Fem una bossa a partir d’una samarreta vella', a càrrec de Noé Ferret. Porta la teva samarreta. Cal inscripció prèvia a natura@riugaia.cat.
  • Taller de reparació de bicicletes, a càrrec d’Òscar Ferré. 
  • Taller de reparació de mobles, a càrrec de Paio Vintage.  

 

A les dotze del migdia

  • Taller d’elaboració de sabó a partir de l’oli usat, a càrrec de la Fundació Onada. Cal inscripció prèvia a natura@riugaia.cat
  • Dins de l’edifici de Cal Bofill també s’hi podran visitar dues exposicions:
    • 'Ampolles de plàstic' del GEPEC-EdC
    • 'Què és el porta a porta? Arriba als barris de Babilònia, Sant Jordi i Clarà', de GETE-Ecologistes en acció.

Més notícies de la categoria Baix Gaià