GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El mercat de parades d'Altafulla torna a la Fassina durant l'estiu

Fins al 10 de setembre, la nova ubicació serà la zona verda de la Fassina
El mercat de parades d'Altafulla torna a la Fassina durant l'estiu | cedida

 

El mercat de parades torna al carrer de la Fassina durant la temporada d'estiu, segons ha anunciat l’Ajuntament d'Altafulla aquest dimecres, 19 de juny. Fins aquest dimarts, el mercat s’ubicava al pàrquing del carrer de l’Alcalde Pijuan, però aquest estiu les parades tornaran a la zona verda del carrer de la Fassina, espai on es permet aquest ús. D’aquesta manera, el mercat torna al mateix emplaçament de fa tres temporades.

 

De moment, el pròxim dimarts, 25 de juny, el mercat es traslladarà al carrer de Vinyet, però la intenció és que les parades s’instal·lin definitivament aquesta temporada a la Fassina fins al 10 de setembre, data a partir de la qual el mercat tornarà al pàrquing del carrer de l’Alcalde Pijuan.

 

El canvi d’ubicació temporal del mercat coincideix amb l’inici de la temporada de vacances, durant la qual l’afluència de visitants al barri marítim d'Altafulla creix de manera important. Pel que fa al nombre de parades del mercat, està previst que s’hi instal·lin 18, que és el nombre màxim permès. Hi haurà parades de tot tipus, des d’alimentació fins a roba i complements. El mercat estarà obert des de dos quarts de nou del matí fins a les dues del migdia.

 

Com és habitual, i tal i com es fa amb el mercat quan s’emplaça al pàrquing Alcalde Pijuan durant la resta de l’any, el servei de neteja de la via pública de l’Ajuntament d’Altafulla actuarà immediatament un cop finalitzi el mercat.

 

També et pot interessar