GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Iceta ambiciona «tres diputats del PSC al Congrés per Tarragona»

El primer secretari dels socialistes va visitar Torredembarra aquest dimarts
Miquel Iceta, en la seva intervenció a Torredembarra acompanyat del candidat per Tarragona, Joan Ruiz, i l'alcaldable torrenc Vale Pino. | Paula Pairó

 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, es va mostrar d'allò més ambiciós aquest dimarts, 16 d'abril, en la visita de campanya que va fer a Torredembarra. Iceta va apuntar que li «encantaria» que Tarragona «donés tres diputats del PSC al Congrés», tot i que ell mateix va reconèixer que «és una fita molt gran i ambiciosa».

 

«Presentem una llista molt bona, encapçalada pel Joan Ruiz, i oferim una perspectiva de progrés i diàleg amb el govern de Catalunya que permeti una solució acordada», va explicar Iceta.

 

«Cal impedir la suma de les tres dretes»

El líder dels socialistes catalans va explicar que «cal assolir una victòria clara que impedeixi una suma de les tres dretes», en referència al PP, Ciutadans i Vox. Iceta també va assegurar «no entendre» com l'independentisme, «que s'omple la boca de defensar Catalunya», va votar contra els pressupostos, «que garantien 2.200 milions d'euros d'inversió al nostre país». 

 

Segons Iceta, «molta gent ha pogut veure que aquest govern ha pujat les pensions i el salari mínim» i que «vol revertir les retallades i apostar per les polítiques socials». «Necessitem una victòria ben ampla, que és el que busquem, perquè Ciutadans, que estava al centre, s'ha fet de dretes», va dir Miquel Iceta, que va reblar que «PP, Ciutadans i Vox ens obliguen a parlar de qüestions que ja crèiem àmpliament superades, com l'avortament, el masclisme o el fet de dur armes».

 

Iceta va apuntar als tres diputats del PSC per Tarragona, tot i reconèixer que és «una fita molt gran». | Paula Pairó

 

Iceta elogia Vale Pino i l'estabilitat del govern municipal de Torredembarra

Miquel Iceta també va tenir temps per referir-se al govern de Torredembarra, que lidera ERC, però que compta com a soci bàsic amb el PSC, a més d'Alternativa Baix Gaià. Iceta va recordar que «Torredembarra ha estat protagonista en política de vegades per motius tristos, tots sabem l'historial de l'Ajuntament». Però el primer secretari del PSC es va mostrar «molt content que per primera vegada en vint anys el govern municipal hagi aguantat tot el mandat».

 

«El govern de Torredembarra el formen tres forces molt diferents, i creiem que el PSC ha fet una aportació molt positiva a l'estabilitat i ens agradaria augmentar representació el 26 de maig i tenir l'alcaldia», va dir Iceta, que va apuntar que «Vale Pino ha demostrat el que val amb la seva feina a l'Ajuntament i la seva connexió amb la gent»

 

També et pot interessar