Mor als 72 anys Francisco Moreno, fundador del PP a Roda de Berà

Va ser regidor de l'Ajuntament fins a finals dels anys 90 i és fundador de l'empresa Acea Barà
Francisco Moreno Jaén juntament amb Luis del Olmo, en una imatge d'arxiu | Acea Barà

Índex Amagar

Roda de Berà està de dol. La matinada d'aquest diumenge, 13 de setembre, va morir Francisco Moreno Jaén, molt conegut al poble per la seva implicació en la política municipal i teixit socioeconòmic. Francisco Moreno ha mort als 72 anys després d'una llarga malaltia.

Moreno va ser fundador del Partit Popular a Roda de Berà i va ser regidor de l'Ajuntament fins a finals de la dècada dels 90. A més, fa més de 25 anys va ser un dels fundadors de l'empresa rodenca Acea Barà, companyia especialitzada en disseny d'exteriors i de confecció de tendals i pèrgoles per a habitatges i comerços.

L'Ajuntament de Roda de Berà ha anunciat la defunció de Francisco Moreno a través d'un comunicat a les xarxes socials i ha expressat el més sentit condol a la família, amics i gent més propera al difunt. També ha anunciat que les banderes de l'Ajuntament onejaran a mig pal en senyal de dol. 

Pel que fa al funeral, se celebra aquest dilluns, 14 de setembre, a les 10 del matí al Tanatori de Torredembarra.

"Preocupació a Mas d'Enric per les agressions d'interns a funcionaris els últims mesos" "Vídeo: El nou 'Ball de Malcasats' de Torredembarra publica els àcids versots"