Dol a Altafulla per la mort del conegut veí Lluís Cañellas

Estava molt implicat en el teixit associatiu del municipi
Lluís Cañellas ha mort aquest divendres a la nit a l'edat de 64 anys. | TarragonaDigital.com

 

Aquest dissabte, 8 de juny, ha transcendit la malaurada notícia de la mort de Lluís Cañellas, un veí d'Altafulla molt reconegut en aquesta localitat. Cañellas, que ha traspassat a l'edat de 64 anys després d'una llarga lluita contra una dura malaltia, estava molt implicat amb teixit associatiu i comercial d'aquesta localitat del Baix Gaià.

 

Molt implicat amb el teixit comercial i associatiu a Altafulla

Així doncs, era reconegut per haver estat durant gairebé trenta anys el president de la Penya Barcelonista d'Altafulla i per la seva passió culer que encomanava a través de les tertúlies futbolístiques a l'emissora municipal, Altafulla Ràdio. També havia ocupat la presidència d'ATECA, l'Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla, durant més d'una dècada. I és que Cañellas regentava un quiosc, el Quiosc Lluís, a la plaça dels Vents de la localitat, que tot just va abaixar la persiana per jubilació l'any 2018.

 

La seva pèrdua es va començar a saber a Altafulla a darrera hora d'aquest divendres i durant el matí d'aquest dissabte la notícia ha acabat de córrer a la vila. Les xarxes socials s'han omplert, al llarg de les darreres hores, de mostres de condol a la família i amics de Lluís Cañellas.

 

L'equip de BaixGaiàDiari.cat i TarragonaDigital.com s'uneix a les mostres de condol a l'entorn més proper de l'altafullenc Lluís Cañellas i Llima.

 

Altres notícies recents d'Altafulla