Mor ofegat un home de 90 anys a la platja de Creixell

El Sistema d'Emergències Mèdiques han rebut l'avís sobre les 12.30

Aquest migdia, un home de 90 anys ha mort ofegat a la platja de Creixell, segons ha informat Protecció Civil a aquest mitjà. Els serveis d'emergències han rebut l'avís d'aquest incident sobre dos quarts d'una del migdia, però un cop en el lloc dels fets, no han pogut salvar-li la vida. Fins al lloc de l'incident, s'hi ha desplaçat la Policia Local, a més dels Mossos d'Esquadra i el SEM. Malgrat que en un principi l'home d'avançada edat no ha pogut ser identificat, després s'ha sabut que tenia 90 anys i era de nacionalitat espanyola.

Mor un home d'avançada edat ofegat al Baix Gaià

Aquest dijous, 25 d'octubre, al migdia, el servei d'emergències ha estat avisat que hi havia un home inconscient a la platja de Creixell, concretament, a la zona de Port Romà. En aquest sentit, s'han activat tots els dispositius d'emergències i fins al lloc de l'incident s'han desplaçat la Policia Local de Creixell, Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies i, fins i tot l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques. 

L'home que ha donat l'avís al SEM, ha començat a practicar-li la reanimació cardiorespiratòria, fins que ha arribat el SEM, però la intervenció no ha tingut èxit i no s'ha pogut salvar-li la vida i l'home d'avançada edat ha acabat morint. Així doncs, s'ha certificat la defunció a vora de l'una, on tot sembla apuntar que es tracta d'una mort per parada cardiorespiratòria. 

En un primer moment no s'ha pogut identificar l'home que ha mort, ja que no portava documentació en les seves pertinences que han trobat a la sorra de la platja, on només hi havia unes claus i alguna peça de roba. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra estan investigant per trobar aquest home, ja que encara no el tenen relacionat amb ningú de la zona. Posteriorment s'ha confirmat que es tracta d'un home de 90 anys i de nacionalitat espanyola, malgrat que es desconeix si és veí de Creixell. 


Comentaris