GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mor Pere Pons, exregidor de l'Ajuntament de Torredembarra

Va ser edil del consistori a les primeres eleccions democràtiques
Pere Pons, en una imatge d'arxiu, acompanyat de l'actual regidora del PP a la Torre, Núria Gómez. | Cedida

 

Aquest diumenge, 11 de novembre, ha mort a Torredembarra l'històric militant del Partit Popular Pere Pons i Roca. Pons va ser regidor de l'Ajuntament de Torredembarra durant la primera legislatura de la democràcia, és a dir, després de les eleccions de 1979 i fins les de 1983, quan tots els edils del consistori van governar en coalició i en la primera etapa de la recuperació de les institucions democràtiques.

 

Pere Pons, un dels fundadors del PP a Torredembarra

A més, Pons va ser un dels fundadors del Partit Popular a Torredembarra, i encara en l'actualitat seguia vinculat a aquesta formació, de la qual encara era membre de la Junta Local. Després de la transformació d'Alianza Popular en el Partit Popular, Pons va fundar la nova formació juntament amb Josep Maria Punsoda, que va morir molt recentment, i Esteve Huguet.

 

Núria Gómez, l'única regidora del PP a l'Ajuntament de la Torre actualment, ha transmès la notícia aquest diumenge al migdia a través de les xarxes socials i ha mostrat públicament el seu condol, tant en nom propi com en el de la secció local del Partit Popular a la vila:

 

 

Pere Pons, regidor de l'Ajuntament de la Torre en la seva primera legislatura

Pere Pons és un dels tretze històrics noms dels regidors de la primera lesgislatura democràtica municipal a Torredembarra. També aquest diumenge al migdia, tan bon punt s'ha donat a conèixer la malaurada notícia, el mateix Ajuntament de Torredembarra ha mostrat aquest diumenge el seu condol en una piulada realitzada a través de les xarxes socials:

 

 

L'equip de BaixGaiàDiari.cat i TarragonaDigital.com se suma a les mostres de condol per la mort de Pere Pons i Roca.