Mossèn Joan Brulles s'acomiada de Creixell després de 14 anys com a rector de la parròquia

El sacerdot deixa la vila per iniciar una missió pastoral al Marroc
Els joves del grup de confirmació van acomiadar-se del mossèn acompanyats d'amics i familars | Cedida

Creixell canvia de rector. Mossèn Joan Brulles deixarà de ser l'autoritat eclesiàstica del municipi tarragoní per embarcar-se en una nova missió pastoral al Marroc, després d'haver estat rector de la Parròquia de Sant Jaume Apòstol de Creixell des del desembre del 2006, fa més de 14 anys.


El passat diumenge 20 de setembre, el grup de confirmació del poble es van acomiadar del mossèn, acompanyats dels seus pares i familiars, amb el lliurament especial d'un petit record d'agraïment. Molts d'aquests infants han estat batejats i han rebut la primera comunió de la mà de Brulles.


L'acte, senzill «però entranyable», segons detalla l'ajuntament, es va oficiar just abans del començament de l'Ofici Solemne de la Festa Major del Santíssim Sagrament de Creixell.


Durant la Festa Major d'enguany els gegants no van poder ballar, ni els diables cremar les seves carretilles, ni tampoc les parelles de Pa Beneït van poder desfilar les coques pels carrers de la vila. Però tot i això, Mossèn Brulles va poder acomiadar-se abans de partir cap al Marroc, concretament a Rabat.

Ovació de tots els creixellencs

L'Ofici Solemne va estar amenitzat pel Cor de Veus de Torredembarra, d'on és natural el mossèn, amb David Molina i Jordi Boltà que van retre homenatge al mossèn amb els seus cants. Dins de l'església també es va fer la benedicció de les coques, que es van repartir entre els feligresos i els malalts del municipi.


La Corporació Municipal de l'Ajuntament de Creixell, amb l'alcalde Jordi Llopart al capdavant i la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policia Local, també es van voler acomiadar de Mossèn Joan Brulles, pels serveis prestats i tota la dedicació durant més de 14 anys.


En acabar la cerimònia, els creixellencs i creixellenques que hi eren presents van poder dedicar-li una forta ovació. L'alcalde Jordi Llopart i la regidora Montserrat Muñoz van dedicar unes emotives paraules de comiat a Mossèn Joan Brulles.

"Oficial: Creixell suspèn la Festa Major del Santíssim Sagrament 2020" "Roda de Berà estrena el nou pou per abastir d'aigua al municipi"