Imatge d'un gatet rescatat pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos rescaten un cadell de gat en molt mal estat a tocar de la T-202, entre Ferran i la Riera

L'animal era en una zona de matolls, al costat de dos gatets morts | Un dels agents que el va trobar l'ha adoptat

El cap de setmana, en un control a la carretera que uneix Ferran amb la Riera de Gaià, la T-202, al Tarragonès, els Mossos d’Esquadra van trobar un cadell de gat tremolant, al costat de dos gatets morts. Els agents, precisament, van localitzar els animals després de sentir sorolls en una zona de matolls.

Segons la policia catalana, no se sap «si algú el va abandonar o si havia patit un accident». Immediatament, els Mossos van avisar les autoritats municipals i van dur el cadell al veterinari. El gatet, ara mateix, ja és a casa amb un dels agents que el va rescatar, i que l’ha adoptat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Durant els nombrosos controls relacionats amb el #coronavirus que estem fent arreu del territori ens estem trobant moltes situacions complexes i a vegades, com aquest cap de setmana a Tarragona, també alguna sorpresa. En un control a la carretera que va de Ferran a la Riera de Gaià, dos companys van sentir un soroll provinent d’una zona de matolls. Van adreçar-se i van trobar aquest cadell tremolant al costat de dos cadells més morts. No sabem si algú el va abandonar o si havia patit un accident. Els companys van avisar l'ajuntament i van portar-lo al veterinari. Ara, aquest cadell ja és a casa amb un dels mossos que el van rescatar i que ara l’ha adoptat . . . #mossosdesquadra #mossos #cme #policia #mossoscatalunya #cops #police #instapolice #instagram #catalunya #igersmossos

A post shared by Mossos d'Esquadra. Generalitat (@mossoscatalunya) on


Comentaris