GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Policies de paisà multaran per deixar la brossa fora dels contenidors a Altafulla

Les sancions seran d'entre 60 i 2.000 euros
Una imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local d'Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament d’Altafulla inicia aquest dijous, dia 4 de juliol, una campanya per identificar aquelles persones que abandonen residus fora dels contenidors i no participen en la recollida selectiva de les escombraries. L'objectiu d'aquesta campanya, que es fa en col·laboració amb la Policia Local, és identificar aquestes persones en el moment en què cometen la infracció. Els agents els imposarien sancions severes, tal com estableixen les ordenances, d'entre 60 i 2.000 euros.

 

Agents de paisà faran vigilància per enxampar els infractors

Per fer efectiva aquesta campanya, l’Ajuntament d’Altafulla ha autoritzat el servei d'agents sense uniforme per tal de millorar la recollida i imatge de les illes de contenidors, i més encara, tenint en compte, l’increment de població durant els mesos d’estiu que provoca al mateix temps un augment de la brossa.

 

L'alcalde de la localitat, Jordi Molinera, ha recordat que «en aquests moments una de les coses que més ens preocupa és la imatge en aquests punts a causa del mal ús dels contenidors soterrats». Alhora, Molinera ha deixat clar que «la detecció d'aquestes conductes que vulneren les ordenances municipals porta aparellades les sancions corresponents». L'alcalde d'Altafulla també ha avançat que es contempla la possibilitat d’instal·lar càmeres de videovigilància en les illes de contenidors més conflictives

 

L'Ajuntament d'Altafulla demana la col·laboració de tota la ciutadania

L'Ajuntament d'Altafulla vol fomentar amb aquesta mesura l'ús del servei de recollida de voluminosos sempre i quan se sol·liciti prèviament al consistori trucant al telèfon 977650008. També recorden que es pot fer ús de la deixalleria de Torredembarra, ubicada al polígon industrial Roques Planes de la localitat, i que està oberta de dimarts a dijous, de nou a una del migdia i de cinc a vuit de la tarda; dissabtes, de deu a una del migdia i de cinc a vuit de la tarda; i diumenges, de deu a una del migdia. El telèfon de contacte és el 977 64 58 19.   

 

«La col·laboració és imprescindible perquè tots i totes puguem gaudir de l'espai públic del nostre poble», ha sentenciat Jordi Molinera, que ha apuntat també que «l'incivisme de pocs causa molèsties al conjunt de la ciutadania i afecta de forma directa a la imatge de la vila».