GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Dos regidors del govern de la Riera de Gaià lideraran una nova llista

És la tercera llista confirmada a les eleccions municipals de 2019 a la vila
Jordi Giró, actual regidor de l'Ajuntament de la Riera, serà el cap de llista de la formació. | BaixGaiàDiari.cat.

 

Les eleccions municipals de 2019 a la Riera de Gaià comptaran amb una nova candidatura electoral. 'Som-hi la Riera!' és el nom d'una nova llista d'esquerres que concorrerà per primera vegada als comicis, en un municipi governat per Jaume Casas, del PDECat, des de 1983. La nova candidatura, a més, està liderada per dos membres de l'actual govern municipal rierenc, electes a la llista de CiU de Casas el 2015 com a independents: Jordi Giró i Albert Martín.

 

Giró i Martín abandonen el projecte de Jaume Casas i impulsen 'Som-hi la Riera'

Jordi Giró fa vuit anys que és regidor de l'Ajuntament de la Riera de Gaià, sempre formant part de la candidatura de l'alcalde Casas. A les darreres eleccions, Giró va ser el número 4 de la llista de CiU i des de 2015 és el regidor d'Esports, Obres Públiques i Sanitat. Aquest mes de maig, serà el candidat a l'alcaldia de la Riera de Gaià per Som-hi La Riera.

 

Com a número 2, l'acompanyarà Albert Martín, que és regidor al consistori rierenc des de fa quatre anys, quan va ocupar el número 5 de la llista de Jaume Casas. Des de llavors, té responsabilitats en matèria de Joventut, Cultura, Benestar Social i Família. Amb Giró, ara deixen l'equip postconvergent i impulsen aquesta candidatura d'esquerres, tot i que acabaran el mandat a l'equip de govern. 

 

Albert Martín, també edil al consistori rierenc, serà el número 2 de la candidatura. | BaixGaiàDiari.cat.

 

Almenys tres candidatures a la Riera de Gaià

Amb Som-hi La Riera, seran almenys tres les llistes electorals que concorreran a les eleccions municipals a la Riera de Gaià. El PDECat, sota la marca de Junts per la Riera, tornarà a presentar candidatura amb Jaume Casas com a cap de llista per desena vegada; mentre que Acord per la Riera, l'actual únic grup de l'oposició amb tres regidors, també prepara la seva llista.

 

Algunes fonts apunten que Ciutadans podria estar preparant una candidatura al consistori rierenc, una informació, però, que no confirmen des del partit, que encara no ha desvelat les seves cartes de cara als comicis locals a cap localitat tarragonina.

 

També et pot interessar