El noi atropellat mortalment a Castelldefels mentre feia ‘botellón’ era exveí de Creixell

El noi va anar a l'escola a Creixell i a l'institut a Torredembarra
L'atropellament mortal es va produir en un aparcament del costat del Canal Olímpic. | Google Maps

 

El jove de 21 anys que va morir la matinada d’aquest diumenge, 20 de gener, atropellat per un cotxe mentre feia ‘botellón’ en un aparcament de Castelldefels, era exveí de Creixell. Malgrat que ara vivia a Castelldefels, el noi i la seva família van viure durant anys a aquest municipi del Baix Gaià. El noi anava a l’escola de Creixell, i posteriorment va ser alumne de l’institut de Torredembarra.

 

Atropella mortalment el noi, fereix una noia i fuig del lloc

El noi va perdre la vida aquest diumenge, al voltant de les 4.40 hores de la matinada, en un aparcament al costat del Canal Olímpic de Castelldefels, al Baix Llobregat. Sembla que un grup de joves es trobava al pàrquing a l’aire lliure fent ‘botellón’, és a dir, escoltant música i bevent alcohol; quan un altre noi de 22 anys es va posar al volant del seu cotxe i va començar a conduir a gran velocitat per l’aparcament.

 

Segons els testimonis, el jove va conduir el seu cotxe a una alta velocitat «per cridar l’atenció» i en un moment donat va perdre el control del vehicle. Com a conseqüència, va acabar atropellant mortalment un noi i va provocar ferides de caràcter greu a una altra noia de 21 anys, que va ser traslladada a l’Hospital de Bellvitge. De fet, segons expliquen alguns mitjans, la noia ferida i el noi mort eren parella.

 

Després de l’atropellament mortal i de deixar la noia ferida greu, el conductor begut —que coneixia les víctimesva fugir del lloc dels fets. Posteriorment, la  Policia Local de Castelldefels el va localitzar en un punt pròxim a la carrereta C-32 i li van fer la prova d’alcoholèmia, en la qual va donar positiu. Finalment, el jove conductor va ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, acusat dels delictes d’homicidi per imprudència greu, de lesions greus i d’omissió del deure d’auxili.