GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Estudien construir un nou CAP al costat de la zona esportiva de Torredembarra

La setmana vinent s'ha programat una reunió en què es podria arribar a un acord
El nou CAP de Torredembarra es podria ubicar als terrenys adjacents a la zona esportiva. | BaixGaiàDiari.cat

 

Més enllà de presentar els cinc primers candidats de la llista electoral, l'acte d'aquest dijous de l'Alternativa Baix Gaià va servir perquè la formació exposés la situació d'un equipament clau a Torredembarra: el centre d'atenció primària (CAP). Fa anys que treballadors i usuaris reclamen una millora i ampliació dels serveis a la Xarxa Santa Tecla, l'entitat privada que gestiona el centre sanitari torrenc.

 

Un nou CAP on ara hi ha el parc per a gossos de la zona esportiva municipal

Aquest dijous, però, Lluís Suñé, regidor d'Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra, es va dirigir als assistents a l'acte de l'ABG amb notícies sorprenents sobre el futur del CAP. Hores d'ara, el consistori i Xarxa Santa Tecla negocien la construcció d'un nou edifici, amb una ampliació dels serveis que es donen a dia d'avui, en uns terrenys municipals situats al carrer de l'Hort de l'Oca, és a dir, on ara hi ha el parc per a gossos adjacent a la zona esportiva municipal.

 

Suñé va explicar que després d'anys de reclamacions, van iniciar converses amb Xarxa Santa Tecla per «exigir una ampliació dels serveis, pel volum de població de Torredembarra i el Baix Gaià». «Xarxa Santa Tecla ens proposava un segon edifici al costat de l'actual CAP, amb els nous serveis», va explicar el regidor d'Acció Social, que va subratllar que «ens hi vam negar, perquè volem un sol edifici integral amb el 100% dels serveis sanitaris».

 

Setmanes més tard, i sempre segons el relat del regidor Lluís Suñé, «Xarxa Santa Tecla va acceptar la nostra petició i ens va oferir, provisionalment, posar mòduls prefabricats al costat del CAP actual per oferir els nous serveis, com ara el de radiografies». «Acceptarem si ho acompanyen d'un projecte de construcció del nou edifici», va afirmar Lluís Suñé, cosa que fins ara no s'ha produït.

 

Una nova reunió la setmana vinent

A principis de la setmana vinent, les dues parts mantindran una nova trobada que podria servir per segellar un principi d'acord. «Si ens garanteixen un edifici, i hi ha un projecte, on es contempla el 100% del servei en aquesta nova ubicació del carrer de l'Hort de l'Oca, acceptarem», va dir Suñé.

 

També et pot interessar