El nou sistema del pàrquing Filadors de Torredembarra, a partir de l'abril

S'han admès incialment 71 de les 86 sol·licituds presentades
Imatge de l'aparcament soterrani de Filadors, a Torredembarra | Ajuntament de Torredembarra

 

L'Ajuntament de Torredembarra ja ha admès les sol·licituds fetes fins el passat 24 de gener pel que fa a les places del pàrquing del carrer dels Filadors destinades a lloguer. Era el dia límit del termini i, finalment, van ser 86 les sol·licituds presentades per poder disposar d'una o més de les 111 places que hi havia a disposició: 90 per a turismes, 16 per a motocicletes i 5 més per a persones amb mobilitat reduïda.

De les 86 sol·licituds rebudes, 71 han estat admeses per la Junta de Govern Local celebrada aquest dimecres, 30 de gener. A sis més, se'ls ha demanat documentació complementària. Se n'han rebutjat nou. Tal com ja avançava fa vora un mes aquest mitjà, doncs, el nombre de sol·licituds fa pensar que les places cobertes seran la immensa majoria.

Ara es durà a terme el procés de concessió i quan acabi, cap al mes d'abril, entrarà en vigor el nou sistema i, per tant, també la zona blava.  A partir d’aleshores i mentre hi hagi places lliures de els destinades a lloguer i es compleixin els requisits, les persones interessades podran sol·licitar places d’abonament.

El pàrquing del carrer dels Filadors, gratuït almenys fins a l'abril

Només un cop fetes les adjudicacions de les places de lloguer i entrat en vigor aquest servei, previsiblement el mes d'abril de 2019, es posarà en marxa la zona blava. Això vol dir que, almenys durant un parell de mesos més, el pàrquing del carrer dels Filadors continuarà sent gratuïtL'obertura de l'aparcament de franc es va fer a principis de setembre, per compensar la pèrdua de places al carrer de Pere Badia quan es van iniciar les obres de remodelació.

Amb la fi dels treballs, cap al 20 de desembre, es recuperaven les places de pàrquing a Pere Badia i també el solar situat al carrer de Lleida, però el govern manté, encara aquest trimestre, els aparcaments gratuïts a Filadors i ho farà, doncs, fins que no entrin en vigor les places de lloguer i, just després, les de la nova zona blava.

També et pot interessar

L'Ajuntament de Torredembarra busca dos tècnics i diversos monitors

Acaben les obres del pont per a vianants de Baix a Mar, a Torredembarra

"ALERTA: Detingut un lladre a Roda de Berà" "Roda de Berà ja té nova jutgessa de pau"