Neix una nova associaci贸 de ball country a Torredembarra

Aquest dijous estrenaven la seva activitat setmanal al Casal Municipal

Torredembarra ja compta amb una nova entitat per a aquells que vulguin iniciar-se o perfeccionar la seva t猫cnica en el ball country. Es tracta de l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas, que acaba de fundar-se com a entitat i que ha estat impulsada per la torrenca Rosa Castro. 芦M'encanta el ball country, aix铆 com tamb茅 el 'line dance', i feia temps que tenia ganes de poder desenvolupar el meu propi projecte禄, explica Castro a BaixGai脿Diari.cat.

L'activitat de ball country es duu a terme cada dijous al vespre. | TarragonaDigital.com
 

Neix l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas

Va ser aix铆 com Castro va decidir posar fil a l'agulla: fa menys d'un any, el 17 de novembre de 2018, va convocar una primera trobada per a persones a les quals els vingu茅s de gust ballar 'country', fos quin fos el seu nivell. Ho van fer en establiment del municipi que els cedia l'espai. 芦Aquell dia vam comen莽ar vuit persones禄, diu Castro.

Al llarg de tots aquests mesos, el grup va seguir amb les seves sessions de ball. En paral路lel, Rosa Castro va iniciar els tr脿mits per constituir la colla com a associaci贸 i aix铆 tenir dret, per exemple, a disposar d'algun local municipal per a dur a terme la seva activitat. Naixia aix铆 l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas, que ja t茅 els estatuts aprovats des de fa unes setmanes.

Els membres de l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas celebren que ja disposen d'un local cedit per l'Ajuntament. | Gerard Recasens

Yellow Roses of Texas estrena el Casal Municipal

Rosa Castro es mostra d'all貌 m茅s contenta amb la progressi贸 que ha aconseguit en q眉esti贸 de pocs mesos. 芦Hem passat de ser vuit persones a un grup d'unes trenta-dues禄, comenta a aquest mitj脿. 芦I aix貌 que encara no ens hem donat a con猫ixer, tot ha estat el boca-orella禄, explica.

Aquest dijous, 24 d'octubre, era un dia gran per a l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas: despr茅s de mesos de tr脿mits, disposaven per primera vegada d'un local municipal per assajar. L'entitat dur脿 a terme la seva activitat cada dijous al vespre a la sala gran del Casal Municipal. Un brindis i un piscolabis servien aquest dijous de celebraci贸 per aquesta fita.

Rosa Castro 茅s la presidenta i impulsora de l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas. | Gerard Recasens

Classes per a dos nivells

Aix铆 doncs, qui vulgui ballar country amb l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas disposar脿 de dos nivells: el d'iniciaci贸, cada dijous a dos quarts de vuit del vespre; i el de perfeccionament, el mateix dia a dos quarts de nou del vespre. 芦El professor 茅s el meu amic Juan Aranda, que ve de Barcelona a fer-nos classes禄, explica Castro. Per apuntar-s'hi, nom茅s cal telefonar al 662 358 621.

L'entitat busca ara la seva consolidaci贸 i Castro ja pensa en nous projectes de cara a l'any 2020. Una altra oportunitat per a la pr脿ctica del ball 'country' a Torredembarra.

Juan Aranda 茅s el professor de ball de l'Associaci贸 Country Yellow Roses of Texas. | Gerard Recasens

"馃惙 LA TORRE: Sacrificaran 30 porcs vietnamites pel seu risc per la salut p煤blica" "馃懇鉂ゐ煈煈ㄢ潳馃懆 LA TORRE: Diumenge es presenta la nova associaci贸 LGTBI"