L'Ajuntament de Roda de Berà.

El concurs literari 'Roca Plana' Baix Gaià obre el termini de presentació de treballs sobre 'La llibertat'

El concurs està obert per a totes les edats | Les composicions es poden presentar fins al 6 de novembre

Elconcurs literari 'Roca Plana' Baix Gaià ha obert el termini de  presentació  d'obres per a la seva vuitena edició. L'Ajuntament de Roda de Berà, a través de la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, és l'encarregada d'organitzar el concurs, que premia les millors produccions literàries de la comarca.


La participació  és apta per a  totes les edats, que s'organitzen en diferents categories. Infantil, de 9 a 11 anys; cadet, de 12 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys; i adults, per a majors de 18 anys.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!


Cada participant podrà presentar una única obra, escrita aquest any 2020 en català i que haurà de tractar, com a temàtica principal, sobre 'La llibertat'. L'extensió del text és breu, d'unes  dues pàgines com a màxim, amb text a doble espai i lletra Arial de grandària 12.

Un jurat de prestigi evaluarà els treballs

El  jurat que avaluarà tots els escrits, estarà format per personalitats vinculades al món de la cultura, les lletres i la docència. La presidenta del jurat ja es coneix, serà la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Roda de Berà, Teresa Ferré.


El pròxim dia 28 de novembre es donarà a conèixer la decisió del jurat, en un acte públic del qual s'informarà a tots els participants. Les quatre categories rebran distincions per als tres primers classificats. Un  primer premi, de 150 euros i un llibre, un segon, de 100 euros i un llibre, i un tercer premi, de 50 euros més un llibre.


Les obres s'han de lliurar abans del  6 de novembre  a l'Arxiu Municipal, de dilluns a divendres des de les nou del matí a les dues de la tarda, o enviant un correu electrònic aarxiu@rodadebera.cat.