GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Obertes les inscripcions per a la 20a Travessia Nedant Fermí Morera de Torredembarra

La jornada serà el pròxim 6 de juliol i l'organitza la Regidoria d'Esports
Imatge d'arxiu de la Travessia Nedant a Torredembarra de l'any 2017 | Gerard Martí
 

 

Ja estan obertes les inscripcions per a la 20a Travessia Nedant Memorial Fermí Morera que, aquest any, la jornada tindrà lloc el pròxim 6 de juliol a Torredembarra. Aquesta iniciativa està organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torredembarra conjuntament amb la direcció tècnica del Club Natació Sincronitzada Torredembarra i compta amb la col·laboració de l'Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar i el Club Marítim Torredembarra.

 

És una prova que s'inclou en el Circuit Català de Travessies i, per tant, és puntuable per als nedadors. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través d'aquest enllaç.

 

 

 

 

Les inscripcions s'han de trametre

Una vegada els participants ja han fet les inscripcions a través de la pàgina web, s'hauran de trametre a les oficines del carrer Rosella, també es poden fer trucant al telèfon 977 640 025 —amb l'extensió 862— o bé, enviant un correu electrònic a esport@torredembarra.cat. El termini d'inscripció finalitza tres dies abans de la competició, és a dir, el pròxim 3 de juliol. 

 

El preu de la inscripció anticipada per a la categoria absoluta és de 10 euros i per als menors d'edat és de 5 euros. El mateix dia de l'esdeveniment, el preu de la categoria absoluta serà de 12 euros i per als menors serà de 7 euros. L'organització informa que els nedadors que no disposin de llicència federativa expedida per la Federació Catalana de Natació en vigor, podran sol·licitar la llicència d'un dia per un cost de 3,70 euros. 

 

Obsequi als primers 60 inscrits

En aquesta edició, amb el preu d'inscripció, s'inclou la samarreta tècnica. D'altra banda, els primers 60 inscrits a la prova absoluta rebran, com a obsequi, el llibre de 'La Vall de la Vida (L'aventura de l'Everest)' del mateix Fermí Morera. El llibre és una crònica on narra les vivències de quan va formar part de la primera expedició tarragonina a l'Everest l'any 1997. Com a novetat d'aquest any, la prova es cronometrà amb xip electrònic. 

 

Com cada any, hi ha dues travessies, la 'Travessia de Menors', amb diferents categories i un recorregut total de 500 metres que sortirà a les 10.30 hores des de davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar. I la 'Travessia Absoluta', amb un recorregut de 2.200 metres amb sortida a les 11.00 hores, també davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar i arribada al mateix lloc. 

 

 

També et pot interessar: