Pedalada popular Torredembarra.

Obertes les inscripcions per a la pedalada popular de Torredembarra

Se celebrarà el matí del proper 5 de maig a la vila

Des d'aquest dilluns, dia 8 d'abril, estan obertes les inscripcions per a la Pedalada Popular que organitzen la Regidoria d’Esport de l'Ajuntament de Torredembarra i la Unió Ciclista Torredembarra que, en aquesta edició de l'any 2019, serà el proper diumenge 5 de maig, amb un recorregut de disset quilòmetres i mig pels voltants del terme municipal de la localitat.

La pedalada popular del pròxim 5 de maig arrencarà, com sempre, des de la Zona Esportiva Municipal

Com en les edicions anteriors, la concentració de sortida de la pedalada popular serà a la Zona Esportiva Municipal a les nou. La marxa, però, ha fixat la seva hora de sortida a les deu del matí i l’arribada a la mateixa Zona Esportiva Municipal al voltant de les dotze del migdia. A l’arribada, s’ha previst un aperitiu i un sorteig entre tots els participants. 

Les inscripcions, tant per a adults com per a menors s’han de realitzar a través d'una pàgina web. El preu d'aquestes inscripcions és de tres euros per persona, a excepció dels menors de 12 anys, que no paguen. La data límit per a inscriure's serà el proper dimarts, dia 30 d’abril, a les 23.59 hores.

Tothom que s'hi apunti, amb els tres euros, obtindrà una samarreta tècnica, assegurança, un avituallament, la participació al sorteig i una bossa de corredor. Des de l’organització es recomana que l’edat mínima de participació sigui de 8 anys ja que es tracta d’un recorregut de més de disset quilòmetres que podria ser dificultós per a nens menors d'aquesta edat.

També et pot interessar