ALERTA

Nit d'un cotxe i contenidors cremats al barri de Campclar

NOVETATS

L'Ajuntament de Torredembarra acusa Magrinyà de falsificar uns 100 documents

Torna el Nus Escènic de Torredembarra amb l'obra 'El 30 d'abril'

Es podrà veure els propers dies 16, 23 i 24 de novembre
Una imatge d'una de les darreres obres de teatre interpretades pel Nus Escènic. | TarragonaDigital

 

El teatre amateur fet a Torredembarra torna a entrar en escena. L'històric grup 'El Nus Escènic' presentarà l’obra en els propers dies 'El 30 d’abril', amb text de Joan Oliver —Pere Quart. L'estrena de l'obra; la primera de les representacions, tindrà lloc aquest dissabte, dia 16 de novembre, a les deu de la nit, a l’Espai Cultural Sala del Mar. L’acte compta amb la col·laboració, pel que fa a l'organització, de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra.

 

Tal com en el seu moment va definir l'obra el seu propi autor, es tracta d'una «peripècia històrico-burlesca» que fa sàtira sobre una fictícia monarquia catalana independent als anys trenta, amb un rei endeutat i un president de la Generalitat senil. La comèdia, escrita el 1935 per Pere Quart, està plena de recels, i té la crítica social i política com a teló de fons.

 

Les entrades són a deu euros i es podrà tornar a veure la setmana vinent

Les entrades tenen un preu de 8 euros per als socis del Nus Escènic, i de 10 per a tots aquells que no ho siguin, i es podran adquirir una hora abans de la funció a la taquilla de la mateixa Sala del Mar. Per aquells que no puguin assistir a la funció d'estrena d'aquest dissabte a la nit, hi haurà noves oportunitats en els propers dies. Així doncs, l'obra es tornarà a representar el proper dissabte, dia 23 de novembre, a les deu de la nit, i diumenge, dia 24 de novembre, a les vuit del vespre.