Torna el Nus Escènic de Torredembarra amb l'obra 'El 30 d'abril'

Es podrà veure els propers dies 16, 23 i 24 de novembre
Una imatge d'una de les darreres obres de teatre interpretades pel Nus Escènic. | TarragonaDigital

El teatre amateur fet a Torredembarra torna a entrar en escena. L'històric grup 'El Nus Escènic' presentarà l’obra en els propers dies 'El 30 d’abril', amb text de Joan Oliver —Pere Quart. L'estrena de l'obra; la primera de les representacions, tindrà lloc aquest dissabte, dia 16 de novembre, a les deu de la nit, a l’Espai Cultural Sala del Mar. L’acte compta amb la col·laboració, pel que fa a l'organització, de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra.

Tal com en el seu moment va definir l'obra el seu propi autor, es tracta d'una «peripècia històrico-burlesca» que fa sàtira sobre una fictícia monarquia catalana independent als anys trenta, amb un rei endeutat i un president de la Generalitat senil. La comèdia, escrita el 1935 per Pere Quart, està plena de recels, i té la crítica social i política com a teló de fons.

Les entrades són a deu euros i es podrà tornar a veure la setmana vinent

Les entrades tenen un preu de 8 euros per als socis del Nus Escènic, i de 10 per a tots aquells que no ho siguin, i es podran adquirir una hora abans de la funció a la taquilla de la mateixa Sala del Mar. Per aquells que no puguin assistir a la funció d'estrena d'aquest dissabte a la nit, hi haurà noves oportunitats en els propers dies. Així doncs, l'obra es tornarà a representar el proper dissabte, dia 23 de novembre, a les deu de la nit, i diumenge, dia 24 de novembre, a les vuit del vespre.

"🚲🎄 LA TORRE: La proposta de Nadal per nens amb què poden guanyar una bicicleta!" "🔴 LA TORRE: L'Ajuntament participa a una trobada contra el feixisme"