GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'obra de la Violeta d'Altafulla començarà al gener

Aquest dilluns al matí s'ha fet l'adjudicació a l'empresa valenciana Contratas Vilor SL
El casal municipal 'La Violeta', en una imatge d'arxiu. | BaixGaiàDiari.cat

 

Les obres per remodelar el Casal La Violeta d'Altafulla començaran el proper mes de gener. Així s'ha donat a conèixer aquest dilluns, 17 de desembre, durant la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Altafulla, en què s'ha signat l'adjudicació de l'obra a l'empresa Contratas Vilor SL, de València, guanyadora del concurs per desenvolupar-les.

 

Finalment, l'obra s'ha adjudicat per un import de 798.460,85 euros, 100.000 per sota del preu de sortida de la licitació. Es preveu que durin nou mesos i l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, ha expressat el seu desig que tot plegat estigui «enllestit per la Festa Major de Sant Martí 2019».

 

Contratas Vilor SL, l'empresa encarregada de les obres de la Violeta a Altafulla

Contratas Vilor SL és l'empresa guanyadora del concurs per efectuar les obres del Casal La Violeta d'Altafulla. La valenciana ha estat la companyia que ha sumat més puntuació de les cinc que s’havien presentat al concurs de contractació.

 

La millora de la memòria descriptiva dels criteris d’adjudicació, i la millora en l’oferta econòmica respecte el preu de licitació en gairebé 100.000 euros han estat els dos factors clau per adjudicar l'obra a aquesta empresa. Cal recordar, però, que part del cost de les obres es pagaran per la via d'una subvenció que l'Ajuntament d'Altafulla ha obtingut de la Diputació de Tarragona.

 

L'obra arrencarà al gener i es preveu que duri nou mesos

Segons la previsió sobre la qual treballa l'empresa adjudicatària, els treballs al Casal La Violeta començaran el proper mes de gener, i està previst que s'allarguin durant nou mesos —i que acabin, per tant, al mes d'octubre. L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, ha expressat el seu desig que «la reforma estigui enllestida abans de la Festa Major de Sant Martí, al novembre»

 

L'obra preveu convertir La Violeta en un auditori amb capacitat per a 300 persones i amb 504 metres quadrats útils. Es preveuen treballs com ara la substitució de tota la coberta, l’aïllament tèrmic extern, la intervenció sobre l’estructura existent per millorar els espais interiors, la millora dels accessos, la reforma total dels lavabos, els vestidors i l’equipament tècnic, la millora dels acabats, paviments i revestiments i l’adquisició d’equipaments per als diferents usos.