GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra inicia les obres d'il·luminació del tram dels càmpings de l'N-340a

Es preveu que acabin a la segona quinzena del mes de novembre
Les obres per instal·lar enllumenat al tram dels càmpings de l'N-340a s'han iniciat aquesta setmana. | Gerard Recasens

 

Tret de sortida a les obres que han de completar la instal·lació d'enllumenat al tram de l'antiga N-340 a Torredembarra que correspon a la zona de l'entorn dels càmpings d'aquesta localitat. L'empresa Bosir SA, amb seu social a Tarragona, ha començat aquesta mateixa setmana el seu 'desembarcament' a la zona on haurà de treballar les properes setmanes.

 

Unes obres que duraran dos mesos

La durada del contracte, improrrogable, és de dos mesos, que serà el temps màxim de durada d'aquestes obres. Per tant, hauran d'estar enllestides, com a molt tard, a la segona quinzena del mes de novembre. En concret, els treballs encarregats consisteixen a la instal·lació d'enllumenat en un tram de l'antiga carretera N-340 que no en té: entre Nova Torredembarra i la rotonda per accedir a Clarà.

 

En total, amb l'IVA inclòs, el preu de l'adjudicació és de 76.338,90 euros, un import que rebaixa en més de 23.000 euros el pressupost de licitació que s'havia establert. L'adjudicació del contracte es va fer a principis del mes de juliol i es va formalitzar unes setmanes més tard.

 

L'arranjament del tram del passeig de la Sort al de l'Estació, amb dos anys de coll

Aquesta és una de les actuacions que Torredembarra farà a l'antiga N-340 en els propers mesos. L'altra és l'adequació del tram comprès entre el passeig de la Sort i el passeig de l'Estació. A l'agost, el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publicava una addenda al conveni entre el ministeri de Foment i l’Ajuntament de Torredembarra per tal que el consistori tingui dos anys més de marge, fins l’octubre del 2021, per fer les obres en aquest segment de l'antiga carretera, que ara es vol convertir en una mena de rambla.

 

Aquest tram va ser transferit al municipi l’any 2005 i l’acord incloïa una partida de 765.000 euros del ministeri per tal que s’arrangés abans de l’octubre de 2020, després d'una primera pròrroga aconseguida en el mandat passat, amb Clara Solivellas (ABG) com a regidora d'Urbanisme.