Torredembarra renova els vestidors del camp de futbol municipal

Els treballs han tingut un cost de gairebé 60.000 euros
El pressupost dels treballs ha estat de gairebé 60.000 euros. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

Canvi de rostre per als vestidors del camp de futbol municipal de Torredembarra. En les darreres setmanes, la Regidoria de Via Pública i Manteniment del consistori torrenc ha dut a terme diversos treballs de millora en els vestidors del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal.

  

en uns treballs que han tingut un pressupost total de 59.302 euros, amb l'IVA inclòs
S'ha posat fi a les antigues parets, que eren enrajolades. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

S'acaba amb els enrajolats i es col·loquen penja-robes i bancs nous

En concret, i segons s'ha explicat des de l'Ajuntament torrenc, s’ha instal·lat un paviment continu multicapa consistent en resines, amb una capa d'emprimació, una capa base i una capa d'acabat de morter epoxi amb afegit de quars de color blau, amb formació de mitges canyes.

Per a les parets, que anteriorment estaven enrajolades, s’ha aplicat la mateixa solució. També s’ha escatat i pintat la totalitat de l’estància i s'han col·locat penja-robes i bancs nous de material fenòlic i acer inoxidable.

El rentat de cara sobre els vestidors del camp de futbol és ben visible. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

García: «Les obres milloraran l'ús del camp de futbol»

Per al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Torredembarra i també titular de Via Pública, Raúl García, els treballs realitzats han permès «fer front a unes mancances que estaven detectades des de feia temps». García creu que «les obres fetes milloraran les condicions dels usuaris del camp de futbol».

L’obra ha consistit en l’actuació en el paviment i les parets dels vestidors. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

"ELECCIONS 10-N: Consulta com han quedat els resultats al Baix Gaià!" "🔴 Nova reunió per solucionar el problema a la rotonda de Torredembarra"