GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra tindrà més marge per arreglar el tram urbà de l’N-340

Les obres de millora en el tram de cinc quilòmetres es podran fer ara fins a l'octubre del 2021
Imatge del tram de l'antiga N-340 que va del passeig de la Sort al de l'Estació. | Gerard Recasens

 

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest dimarts una addenda al conveni entre el ministeri de Foment i l’Ajuntament de Torredembarra per tal que el consistori tingui dos anys més de marge, fins l’octubre del 2021, per fer les obres de millora del tram urbà de cinc quilòmetres de l’N-340 que creua el municipi. Aquest tram va ser transferit al municipi l’any 2005 i l’acord incloïa una partida de 765.000 euros del ministeri per tal que s’arrangés abans de l’octubre d’enguany.

 

Les obres però, les havia d’executar el consistori, i fins fa uns mesos el projecte havia estat aturat. En cas que no es fessin els treballs en el termini establert, l’Ajuntament perdria l’aportació estatal.

 

Una nova ampliació del termini

Aquesta no és la primera ampliació del termini per a finalitzar les obres del tram de cinc quilòmetres de l'N-340 a Torredembarra, i és que el passat mes d'abril ja es va concedir una ampliació d'un any perquè aquestes finalitzessin l'octubre del 2020. Ara, el venciment per no perdre el finançament s'amplia amb aquesta addenda un any més.

 

De fet la regidora d'Urbanisme, Clara Solivellas, ja apuntava en una informació que avançava TarragonaDigital, que les negociacions amb les quals van aconseguir l'ampliació d'un any podrien acabar variant, ja que el conveni amb l'Estat dura fins al 2021 i per tant hi cabia la possibilitat que s'ampliés el termini com ha acabat passant. El primer conveni per aquestes obres es va signar l'any 2004.