Roda de Berà obre una Oficina d'Atenció al Consumidor

S'instal·larà a l'Hotel d'Entitats el primer dijous de cada mes
L'oficina s'obrirà els matins del primer dijous de cada mes a l'Hotel d'Entitats de Roda de Berà. | Facebook Hotel d'Entitats de Roda de Berà

 

Roda de Berà estrena aquesta setmana un nou servei al municipi en relació al consum. A partir d’aquest dijous, dia 7 de novembre, tots els rodencs que necessitin fer-ne ús tindran a la seva disposició la nova Oficina d’Atenció al Consumidor, altrament dita OMIC, impulsada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà.

 

Oberta cada primer dijous de mes, als matins

L’OMIC és un nou servei gratuït que romandrà obert tots els primers dijous de cada mes, en horari de deu del matí a dues del migdia, a l’Hotel d’Entitats de Roda de Berà. El seu objectiu és clar: informar i assessorar la ciutadania sobre qualsevol qüestió o problemàtica que els pugui afectar com a consumidors. Per gaudir del servei cal concertar cita prèvia trucant al telèfon 977 251 736.

 

Així doncs, aquest nou servei impulsat per la regidoria que gestiona l'edil Rosana Dorantes, ofereix al consumidor orientació sobre els seus drets i, en cas de ser necessari, també s'hi farà la tramitació de denúncies i reclamacions davant els organismes administratius competents en cada matèria. També s'encarregarà, si s'escau, de la mediació entre les parts per a la resolució de les reclamacions, sempre intentant que s’arribi a acords amistosos i afectius per ambdues parts, segons el consistori.

 

Alguns exemples de problemes comuns de consum: si volem donar de baixa un servei de telefonia i ens segueixen arribant factures, quines mesures podem prendre; si tenim dubtes sobre les garanties que té un producte o quines són les normes sanitàries que ha de complir un establiment per fer un tatuatge, entre moltes altres qüestions. Tot plegat es podrà resoldre, doncs, cada primer dijous de mes al matí a l'Hotel d'Entitats de Roda de Berà.