El Padel Indoor Torredembarra es desvincula de la plantació de marihuna i continuarà obrint amb normalitat

La Guàrdia Civil va realitzar un escorcoll a les instal·alcions els 6 de juliol

La direcció del Padel Indoor Torredembarra ha emès un comunicat aquest dimecres després dels fets succeïts el passat dilluns, 6 de juliol, quan la Guàrdia Civil desmantellava una plantació amb un miler de plantes de marihuana en una sala subterrània del complex esportiu, al polígon Roques Planes del municipi del Baix Gaià.

Tot i ser un espai de les instal·lacions, manifesten la seva «total i absoluta desvinculació i desconeixement respecte als fets», ja que es tracta d'un «espai aliè a l'activitat del club». Davant la troballa de la gran plantació de marihuana, des del club estan col·laborant amb les autoritats competets per resoldre i esclarir el greu incident que s'ha vist involucrat el club. 

Després d'aquest incident, el Padel Indoor Torredembarra continua amb la seva activitat i els horaris seran els habituals, tot i haver patit aquest incident.

Dues detencions per la plantació indoor

La investigació policial va començar després de l'avís de diversos usuàris del pàdel a partir de la forta olor de marihuana que se sentia a les instal·lacions. Després de les pertinents investigacions, el dilluns es va realitzar l'operatiu policial antidroga amb patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra desmantellant la plantació de marihuana al Padel Indoor Torredembarra.

Segons les informacions de la Guàrdia Civil, es van trobar un total de 1.125 plantes i 31 quilos de cabdells de marihuana a l'interior de les instal·lacions.

A més, es van detenir dues persones, un home i una dona propietaris de les instal·lacions, que van passar a disposició del jutjat número 2 del Vendrell, acusades pels delictes de cultiu i tràfic de drogues.

"Roda de Berà habilita aparcaments gratuïts als carrers comercials del nucli urbà" "Agenda: Altafulla reprèn les visites guiades al nucli històric de la Vila Closa"