Més de 1.000 assistents al passatge del terror de Castanyaloween a Creixell

Era la vuitena edició d'aquesta activitat
Una imatge del passatge del terror que es va celebrar a Creixell. | Cedida

 

El passatge del terror que Creixell ha acollit aquest dissabte, 3 de novembre, en motiu del Castanyaloween ha estat tot un èxit: més de 1.000 persones han assistit a aquest acte que ja ha arribat aquest 2018 a la seva vuitena edició. Una de les novetats del passatge del terror d'enguany era el pagament per als majors de 12 anys, que havien de pagar un euro per a poder accedir a aquesta activitat. Malgrat això, però, la participació va ser novament tot un èxit.

 

Més de 1.000 persones al passatge del terror de Criexell

Amb l'euro que valia l'entrada per al passatge del terror es recompensa en part la feina realitzada per les tres entitats que, any rere any, organitzen aquesta activitat. Es tracta de l'AMPA de l'escola Les Eres, Els Picarols i el Ball de Diables de Creixell. Un total, doncs, de més d'un miler de persones van tornar a segellar un any més una activitat que ja és tot un clàssic de l'entorn de Tots Sants a Creixell, per celebrar el 'Castanyaloween'.

 

El recorregut del passatge del terror de Creixell

El miler de visitants, sobretot joves i infants, van començar el passatge per la rambla de les Moreres, que es troba situada al centre del nucli històric d'aquest municipi del Baix Gaià. A la zona, l'enllumenat públic es va apagar per contribuir a l'ambientació terrorífica. El primer dels tres punts del passatge estava situat a la part del darrere de l'església, on els membres de l'AMPA de l'escola Les Eres tenien ubicat el seu escenari de por. 

 

El segon punt de por, que organitzaven el Ball de Diables de Creixell, estava ubicat al carrer de l'església. Van escenificar diferents quadres de terror, als quals calia accedir per una portalada i un sagnant passadís. El tercer dels punts, situat a l'aparcament del carrer de Sant Jaume, estava organitzat per la colla dels Picarols de Creixell. També recreava diferents escenes terrorífiques, i la seva ambientació recordava a la d'un antic hotel abandonat amb cadires elèctriques, monstres i, fins i tot, un cementiri ple de taüts.