La piscina municipal d'Altafulla incorpora una cadira mòbil amb grua

El nou equipament permetrà als usuaris amb mobilitat reduïda entrar i sortir de l'aigua sense cap impediment
La piscina municipal d'Altafulla incorpora una cadira mòbil amb grua | Ajuntament d'Altafulla

L'Ajuntament d'Altafulla ha anunciat l'adquisició d'una cadira mòbil amb grua adaptada per als usuaris amb mobilitat reduïda de la piscina municipal. El nou equipament facilitarà en gran mesura l'entrada i sortida de l'aigua als banyistes des de l'inici de la nova temporada de bany, que s'inaugurarà el dia de Sant Joan.

Jaume Sànchez ha explicat que la grua estarà sempre a disposició de qualsevol persona que la necessiti, sigui per a persones amb discapacitats físiques o persones grans amb problemes de mobilitat. Una millora, que segons ha destacat el regidor, dóna resposta a diferents usuaris que havien sol·licitat aquest servei en les darreres temporades de banys.

Amb una inversió de 6.200 euros, el nou equipament municipal, està preparat per suportar un pes de 150 quilos, i no ocuparà un espai fix a la piscina, ja que serà totalment portàtil.

Sant Joan donarà el tret de sortida a la temporada de bany

La cadira mòbil amb grua es podrà utilitzar des del primer dia d'obertura de la piscina municipal; una temporada de bany que començarà el dia de Sant Joan, dilluns 24 de juny, i mantindrà un horari d'11 a 15 h, i de 16 a 20 h, fins a principis del mes de setembre.

La piscina municipal d'Altafulla incorpora una cadira mòbil amb grua | Ajuntament d'Altafulla

Acaba el termini per a sol·licitar l'explotació del bar de la piscina

Paral·lelament a la incorporació del nou equipament, i davant la imminent arribada de l'estiu, aquest dilluns, 10 de juny, finalitza el període de presentació d'ofertes per a l'explotació del bar que es troba a les instal·lacions de la piscina municipal, al carrer de l'alcalde Pijuan d'Altafulla.

El servei de bar acompanyarà les hores de bany dels usuaris de la piscina, i restarà obert entre el 22 de juny i el 15 de setembre, de dos quarts de nou del matí a dotze de la nit els dies feiners, i de dos quarts de nou del matí a la una de la matinada els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

Una imatge de la terrassa del bar de la piscina d'Altafulla durant l'estiu passat. | TarragonaDigital.com

També et pot interessar:

"👏 ⚽ ATENCIÓ: Pol Fortuny, el tarragoní de 14 anys que ha fitxat pel Reial Madrid!" "😍 PRECIÓS GEST de l'Infantil de l'Altafulla amb un nen rival, malalt del cor"