Instal路len plafons informatius al port pesquer de Torredembarra

L'objectiu 茅s aproximar el port a la ciutadania, especialment als escolars
Els plafons informatius, instal路lats a la d脿rsena pesquera de Torredembarra. | TarragonaDigital.com

 

El port pesquer de Torredembarra est脿 d'estrena. Ports de la Generalitat ha instal路lat un circuit did脿ctic amb plafons informatius a la d脿rsena pesquera de la vila, una instal路laci贸 molt visitada pels escolars i els ciutadans. Amb aquest itinerari did脿ctic, l鈥橝dministraci贸 portu脿ria vol mostrar el port pesquer i la cultura marinera per tal d鈥檃propar-hi m茅s la ciutadania i integrar les instal路lacions portu脿ries al nucli urb脿.

 

Un total de sis panells divulgatius

El circuit consta de sis panells divulgatius de 2 metres de llargada i 1,5 metres d鈥檃mplada. Tres dels panells posen en relleu les classes de peix: el peix blau, el peix blanc i el marisc. El quart plaf贸 informa de la navegaci贸 i posa en relleu les parts d鈥檜n vaixell, els principals nusos mariners i la rosa dels vents. El cinqu猫 est脿 dedicat als esports n脿utics i, el sis猫 contribueix a la conscienciaci贸 de la ciutadania sobre l鈥檌mpacte dels residus al mar. L鈥檌tinerari s鈥檋a col路locat al mur de l鈥檈spatller del contradic de la d脿rsena pesquera.

 

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere G贸mez Comes, ha explicat que 芦aquest 茅s el tercer circuit did脿ctic que posem en servei i el nostre objectiu 茅s instal路lar aquests itineraris a tots els ports de la Generalitat禄. G贸mez Comes ha afegit que 芦volem donar a con猫ixer la cultura marinera, el valor nutritiu del peix, els esports n脿utics i conscienciar la ciutadania dels efectes dels residus al mar禄.

 

Aquest 茅s el tercer itinerari pedag貌gic instal路lat per Ports de la Generalitat. Els dos primers es van col路locar als ports d鈥橝renys de Mar i Vilanova i la Geltr煤. L鈥檈mpresa t茅 previst instal路lar aquests plafons divulgatius a la resta de ports pesquers que gestiona a la costa catalana. Precisament, aquest 茅s un projecte incl貌s en el Pla d鈥檌nversions 2019-2022 de l鈥檈mpresa p煤blica.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris