Confisquen 71 plantes de marihuana de l'interior d'una furgoneta a Torredembarra

La Policia Local va identificar dos veïns de la Pobla de Montornès
La Policia Local de Torredembarra va identificar dues persones, veïnes de la Pobla de Montornès. | Gerard Recasens

 

La Policia Local de Torredembarra va confiscar el passat dimarts, 24 de setembre, una setantena de plantes de marihuana que van trobar a l'interior d'una furgoneta que circulava pel terme municipal. Segons ha avançat l'emissora municipal 'Ona la Torre' i ha pogut confirmar aquest mitjà, els fets van tenir lloc dimarts pels volts de les quatre de la matinada i els agents van identificar els dos ocupants de la furgoneta, un home i una dona, tots dos veïns de la Pobla de Montornès i investigats per un presumpte delicte contra la salut pública.

 

La furgoneta sortia de la Casa Galega

Segons relata l'emissora local, un vehicle de la Policia Local torrenca que estava duent a terme tasques de patrullatge va poder veure com una furgoneta sortia de Casa Galega, l'antic restaurant situat a tocar del camí dels Munts i de l'antiga carretera N-340, que es troba en estat d'abandonament. Davant la sorprenent procedència del vehicle, doncs, la Policia Local va seguir la furgoneta.

 

Minuts més tard es van adonar de la forta olor de marihuana que desprenia el pas de la furgoneta, de manera que van decidir aturar-la. Va ser llavors quan, en obrir-la, van enxampar en el seu interior diverses bosses amb plantes de marihuana arrencades i preparades per a la seva distribució. En total, hi havia 71 plantes.