Les platges de Torredembarra reconegudes amb la Bandera Ecoplayas 2018

El guardó valora l'excel·lència mediambiental, estètica, turística, de serveis i sostenibilitat
Les platges de Torredembarra reconegudes amb la Bandera Ecoplayas 2018 | Ajuntament de Torredembarra

 

Una vegada més, les platges de Torredembarra han estat reconegudes amb l'entrega de la Bandera Ecoplayas 2018 per la seva qualitat mediambiental.

 

En el marc del XX Congrés i Exposició Internacional de Platges que es va celebrar a Alcúdia (Mallorca) del 7 al 9 de novembre, l''Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS)', impulsora del guardó, es va valorar el compromís continu de l'Ajuntament de Torredembarra en la millora i manteniment de la qualitat ambiental de les platges.

 

Concretament, el reconeixement ha estat per les platges urbanes de La Paella i el Barri Marítim, que reben aquest guardó per vuitè any consecutiu, gràcies a l'excel·lència estètica, turística, de serveis i sostenibilitat que ofereixen, a més de tenir en compte que ja estan en possessió de certificacions i guardons de qualitat ambiental, com la Bandera Blava i el sistema EMAS.

 

Al guardó de la bandera Ecoplayas hi poden optar tots aquells municipis i entitats supramunicipals de l'Estat espanyol amb platges, siguin de costa o fluvials, de llacs o embassaments; però només és entregat a aquells que mantenen unes platges en excel·lents condicions en tots els àmbits i usos.

 

 

Les platges de l'Hospitalet de l'Infant renoven la Bandera Ecoplayas

De la mateixa manera que les platges de Torredembarra, totes les platges del terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant van ser reconegudes per la seva qualitat mediambiental.

 

En aquest sentit, a partir de criteris com la qualitat de les aigües i la sorra, la neteja i freqüència de neteja, el disseny paisatgístic, la funcionalitat i qualitat dels equipaments i serveis, l'accessibilitat, el salvament i socorrisme, etc., a més a més de la possessió de certificacions i guardons com la Bandera Blava i el sistema EMAS; es va decidir renovar l'acreditació d''Ecoplayas' a totes les platges del municipi.

 

Les platges de l'Hospitalet de l'Infant són reconegudes amb la Bandera Ecoplayas 2018 | Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant