Imatge del dipòsit del Pujol de Torredembarra

El ple de Torredembarra debatrà l'adjudicació a SOREA de la rehabilitació del dipòsit del Pujol

L'import de les obres, que també inclouen la construcció d'un nou dipòsit, és de 828.000 euros

El ple ordinari de l'Ajuntament de Torredembarra que se celebrarà aquest dijous, 28 de gener, tractarà l'aprovació de l'adjudicació de les obres de rehabilitació del dipòsit de subministrament d'aigua potable del Pujol. Aquesta adjudicació també contempla la construcció d'un nou dipòsit de 2.500 metres quadrats. El ple debatrà l'adjudicació el projecte a l'empresa SOREA, Sociedad Regional de Abastecimiento de Aguas, SAU per un import de 828.643,09 euros (IVA inclòs).

Segons ha informat el consistori torrenc, es tracta d'un projecte de gran importància, ja que aquest dipòsit representa el 75% de la capacitat de subministrament del terme municipal de Torredembarra, i l'estat en què es troba la seva coberta és molt deficient

El regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha explicat que l’obra es finançarà amb 513.000 euros provinents d’un préstec, 289.279,95 euros d’una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua i 26.363,14 € d’ingressos del Consorci d’Aigües de Tarragona. La Generalitat també ha concedit una subvenció de 126.156,90 euros dins del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) en l’anualitat 2024. Està previst que el termini d’execució és de vint setmanes, entre quatre i cinc mesos.