El Pleamar Vintage Market d'Altafulla reuneix melòmans que busquen discos de grups històrics

El Pleamar Vintage Market d’Altafulla reuneix 10.000 persones malgrat el mal temps

El concert de The Penguins amb 'Reggae per Xics' va ser el colofó final de l'esdeveniment

El mal temps del passat cap de setmana del passat 20 i 21 d'abril, especialment el dissabte, no va fer deslluir el Pleamar Vintage Market d’Altafulla al Parc Voramar, que va aconseguir aplegar 10.000 persones en la seva cinquena edició.

Nico Leo, el responsable de l’Associació Pleamar, l’organitzadora del certament juntament amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, ha reconegut que ha estat «una afluència superior a l’esperada», tenint en compte les previsions meteorològiques que pronosticaven fortes ventades i pluja. De fet, el mal temps va obligar a ajornar unes hores l’actuació de la Fundación Tony Manero, i també es van haver de suspendre algunes sessions de punxadiscos.

Tot i això, la pluja i el vent no van evitar que el Pleamar Vintage Market hagi tornat a omplir de visitants el municipi d’Altafulla durant tot el cap de setmana. Els grans protagonistes de l’esdeveniment van ser els articles de segona mà, les ‘foodtrucks’ i la música en directe.

Roba, discos, llibres i artesania

Una setantena de parades van omplir el Par Voramar d’Altafulla d’antiguitats, roba, discos, llibres, elements decoratius i artesania en un mercat que es va omplir de milers de curiosos que remenaven les parades a la recerca d’alguna ganga. La música ha estat un gran reclam de les parades, on molts aficionats busquen discos de grups històrics.

Els concerts en directe, els jocs per a infants i les ‘foodtrucks’ es van combinar amb el mercat. El concert de The Penguins amb ‘Reggae per Xics’ del diumenge va esdevenir el colofó final d’un esdeveniment que ja s’ha consolidat com a cita ineludible dins dels actes de la Setmana Santa a Altafulla.

El concert de The Penguins amb 'Reggae per Xics' va ser el colofó final de l'esdeveniment
El concert de The Penguins amb 'Reggae per Xics' va ser el colofó final de l'esdeveniment | cedida