ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

Polèmica per la retirada de la bandera espanyola a l'Ajuntament d'Altafulla

El canvi es va produir dissabte, amb l'arribada a l'alcaldia de l'EINA

Polèmica a Altafulla tot just tres dies després que l'EINA, marca blanca d'ERC, hagi arribat a l'alcaldia del municipi. Poc després del ple de constitució que va servir per nomenar Jordi Molinera, els republicans van substituir la bandera espanyola que onejava a la façana del consistori per la d'Altafulla. El moment es pot veure en un vídeo difós a les xarxes socials per part del veí de la localitat Jordi Andreu:

 

 

L'EINA ja havia anunciat dies enrere que a la façana de l'Ajuntament hi onejarien «les banderes més representatives del poble d'Altafulla, és a dir, la de la vila i la catalana». Després d'arribar a l'alcaldia per la via d'un pacte amb el PSC i amb Ara Altafulla, els coalcaldes Jordi Molinera i Alba Muntadas van encarregar-se de fer el canvi a la façana del consistori.

 

Polèmica a les xarxes socials pel canvi de bandera

La retirada de la bandera espanyola de l'Ajuntament d'Altafulla ha generat reaccions de totes menes a les xarxes socials. L'alcalde Jordi Molinera ha rebut desenes de reaccions i insults a Twitter després d'aquesta acció:

 

 

 

 

 

La pancarta de 'Llibertat presos polítics', arrencada aquesta matinada

Un grup de persones ha arrencat aquesta matinada la pancarta de suport als presos independentistes i el llaç groc que el nou alcalde d’Altafulla, Jordi Molinera (L’EINA-ERC) va penjar després del ple d’investidura de dissabte. L’acció ha estat reivindicada a través de Twitter pel grup Resistencia Alta Tabarnia (@TabarniaSur) i el Grupo de Liberación del Penedés. En la publicació s’han vantat de fer-ho per tornar la «neutralitat» al balcó consistorial. L’equip de govern ha anunciat que en els propers dies tornarà a col·locar els dos elements. A banda de la pancarta i el llaç, dissabte Molinera també va substituir la bandera espanyola del balcó consistorial per la d’Altafulla.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
antonio
En España ha de ondear la bandera española. Cuando tengáis vuestro paraíso soñado y todos meeis colonia, entonces colgad la mierda que queráis.
Antonio
Bueno, pues esto es lo que nos espera, verdaderamente han venido para ocuparse de los auténticos problemas de TODOS los ciudadanos y claro, la estelada, el lacito amarillo y demás gilipolleces, son de los más acuciantes. Nada adelante, todos a votaaaarrr.
Jordi
Nada Antoni, com que el paradís no el tindrem, ara de moment penjem la merda que ens agrada, i t'asseguro que no és la merda que ens vols impossar. És curiós que quan veig un comentari d'un nacionalista espanyol sempre hi ha insults i pocs raonaments... suposo que no doneu per a mes... i suposo que per això no us volem per a res
ANDREU
Aquests nacionalistes només volen confrontar-nos. Per favor, com a ciutadans, pensem una mica. Aquestes provocacions tan sols generen problemes. Algú s´imagina que als ajuntaments governats per un partit constitucionalista a Catalunya retiresin la bandera catalana o penjessin una que digués : "no a los golpistas que quieren traicionar a su país". ?. Posem seny, si us plau.Deixem-nos de provocar i treballem pel poble.
Thor
A veure, Jorge, els arguments son tan clars que no cal ni donar-los: Catalunya, de moment, és Espanya. I per molt greu que et sàpiga, el territori català pertany a tots els espanyols i les lleis han estat votades per tots els espanyols, catalans inclossos. Si ets del parer que tan sols has de complir les lleis amb les que hi estàs d´acord, no esperis que la resta complim en les que tu hi estàs i nosaltres no. D´això s´en diu anarquia, amic meu.