GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Policia Local de Roda de Berà recapta 1.320 euros contra el càncer infantil

Han aconseguit aquesta quantitat a través de la campanya dels escuts solidaris
Un dels escuts solidaris amb els quals la Policia Local de Roda de Berà ha pogut recaptar més de 1.300 euros. | BaixGaiàDiari.cat

 

La solidaritat no té fronteres i aquest dilluns, 28 de gener, ho demostra una notícia procedent de Roda de Berà. La Policia Local d'aquesta localitat del Baix Gaià es va sumar el mes de desembre de 2017 a la campanya 'Escuts solidaris'. Es tracta d'una iniciativa que, per la via de la recaptació de fons, vol lluitar contra el càncer infantil i contribuir a la tasca d’investigació mèdica que duu a terme l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en la seva secció pediàtrica.

 

Escuts a la venda fins a recaptar més de 160.000 euros arreu de Catalunya

La campanya consisteix a vendre escuts de la Policia Local rodenca amb una inscricpió solidària que dona mostra de la causa per la qual es recapten els fons. Així, els escuts venuts per la policia rodenca combinen la insígnia de la Policia Local de Roda de Berà amb l’etiqueta '#pelsvalents', que identifica la lluita dels infants contra aquesta malaltia. Va ser fa més d'un any, doncs, quan es van començar a vendre per un preu de quatre euros.

 

La Policia Local de Roda de Berà és una de les 125 policies locals participants, la gran majoria de tot Catalunya, així com quatre associacions de protecció civil i diverses entitats que agrupen diversos cossos locals arreu del país. Entre tots s’ha aconseguit reunir, fins el moment, un total de 167.266 euros, una xifra que segons asseguren els impulsors de la campanya «era inimaginable quan va començar».

 

1.300 euros recaptats per la Policia Local de Roda de Berà

Per la seva part, la Policia Local de Roda ha fet una aportació de 1.320 euros, 1.200 dels quals s’han assolit amb la venda dels escuts, mentre que 120 euros van ser donats pels propis agents.

 

Al lliurament de la donació, a l’Hospital el Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona, van ser-hi presents la sotsdirectora de coordinació de Policies Locals, Begonya Curto, i el director general d’administració de seguretat ciutadana, Jordi Jardí, que van assegurar que «seria un èxit absolut si a la campanya hi participessin les 221 policies locals de Catalunya».

 

També et pot interessar

Mor un home en un accident laboral a Roda de Berà

Un taller a Roda de Berà ensenya la canalla a cuidar les mascotes