Pla detall d'un cotxe de la Policia Local de Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra enxampa un local organitzant una actuació musical amb 80 persones

Els agents ja han denunciat l'establiment, qui incomplia les normes | Enèsima crida a la responsabilitat des de l'Ajuntament

Cap de setmana mogut a Torredembarra. La Policia Local del municipi ha interposat un total de tretze denúncies  entre dissabte i diumenge relacionades amb incompliments de les mesures anticovid: onze persones i dos establiments. El cas més greu és el d'un local torrenc on els agents van sorprendre una actuació musical, en directe, on es concentraven fins a 80 assistents sense respectar la normativa. «La majoria anaven sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat», ha confirmat l'Ajuntament aquest dilluns.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els fets van tenir lloc aquest dissabte, i ja hi havia un precedent  similar i amb el mateix aforament que es va denunciar el cap de setmana anterior. L'altre local sancionat  del cap de setmana estava realitzant una festa privada amb una desena de persones, un cas també prohibit amb la normativa a la mà. Dels onze ciutadans multats, deu han estat per no respectar la restricció de mobilitat nocturna, passades les 22.00 hores, i l'altre per no dur la mascareta obligatòria. 

Tant l'Ajuntament com la Policia Local del municipi han insistit amb l'enèsima crida a la responsabilitat i a la prudència per part dels establiments i també dels ciutadans, per tal de respectar les normes vigents i evitar així la propagació d'una pandèmia que s'acosta a una més que probable tercera onada.