Una barrera tanca l'accés a la platja del Canyadell de Torredembarra

La policia tanca l'accés a la cala Canyadell de Torredembarra per excés d'aforament

La Policia Local ha hagut de prendre mesures aquest dissabte a migdia | Les autoritats insisteixen: cal evitar les aglomeracions

La Policia Local de Torredembarra ha hagut de tancar l'accés a la petita cala Canyadell aquest dissabte a migdia per excés d'aforament. Malgrat les constants crides a evitar aforaments i a respectar les distàncies de seguretat, les imatges de massificacions a les platges de la Costa Daurada són cada cop més habituals. Les autoritats torrenques s'han vist obligades a prendre mesures i, vora les 13.00 hores, han barrat temporalment l'accés a la platja per evitar que el límit de persones que pot acollir, 550, es desbordés per l'arribada de més banyistes.

La intenció del consistori és que el tancament sigui temporal durant les hores de màxima afluència de persones. La característica principal de la cala Canyadell són les seves petites dimensions, motiu pel qual cal extremar encara més les precaucions en plena pandèmia. A mesura que episodis similars se segueixen produint, les autoritats insisteixen en el missatge que porten repetint des de la primavera: cal evitar les aglomeracions perquè el risc de rebrot segueix a l'alça. Aquest dissabte, Tarragona i l'Ebre ja sumen més de 40 brots actius i el balanç de persones infectades al territori ja és de més de 3.600 persones.


Comentaris