Decidits els sis premis del jurat del Carnaval 2019 a Torredembarra

El veredicte s'ha fet públic després del dinar popular, celebrat a Cal Bofill
Torredembarra ha festejat el Carnaval 2019 aquest cap de setmana del 2 i el 3 de març. | Redacció

 

Aquest diumenge, 3 de març, s'han fet públics els sis premis honorífics del Carnaval de Torredembarra 2019, que atorga el jurat després de valorar les carrosses i comparses que han desfilat a les dues rues d'aquesta festivitat a la vila. El veredicte del jurat s'ha fet públic a primera hora d'aquesta tarda després del dinar popular carnavalesc que ha tingut lloc a Cal Bofill. Aquestes són les colles del Carnaval torrenc premiades en cadascuna de les sis categories establertes:

  • Reconeixement a la millor disfressa feta a mà: Los Tintineadores
  • Reconeixement a la millor coreografia: EKSI
  • Reconeixement a la idea més original: Spaindereta
  • Reconeixement al millor maquillatge: Els Salats
  • Reconeixement al tema més satíric: Spaindereta
  • Reconeixement a la millor carrossa: ASR

Les colles premiades s'han endut escarapel·les d'honor

Un representant de cadascuna de les colles premiades ha recollit les escarapel·les honorífiques, que aquesta tarda ja lluiran les colles participants durant la celebració de la Guerra del Confeti al llarg del passeig de la Sort. Aquesta és una imatge dels guardons que han rebut les sis colles premiades per part del jurat designat per l'Ajuntament de Torredembarra:

Una mostra d'algunes de les escarapel·les que s'han donat aquest diumenge a les colles premiades pel jurat del Carnaval de Torredembarra 2019. | Gerard Recasens

 

Dimarts es faran públics els premis populars del Carnaval de Torredembarra

Els premis que s'han donat aquest diumenge, però, no són els únics del Carnaval d'enguany a Torredembarra. Aquest dimarts, 5 de febrer, quan acabi l'enterrament de la sardina que està previst a la plaça de les Monges, es faran públics els premis grossos d'aquesta festivitat, que es trien per una votació popular endegada aquest dissabte, després de la rua que es va fer pel centre de la Torre.

Així, dimarts es donaran a conèixer a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat els premis a millor carrossa i millor comparsa: caldrà, doncs, esperar uns dies per saber la decisió final.

També et pot interessar

"VÍDEO: Així està La Violeta a Altafulla després dels primers dies d'obres" "FASTIGÓS: Jutgen un pare per abusar de la seva filla de 4 anys al Baix Gaià"