Nit de Bruixes 2019, Altafulla.

Arriba la Nit de Bruixes, la «recepta per a dues nits màgiques» a Altafulla

L'alcalde Molinera ha destacat el «plus» que suposa per al teixit associatiu i comercial de la vila

La Nit de Bruixes, tot un clàssic del calendari de fires i festes d'Altafulla, arriba aquest cap de setmana als carrers de la Vila Closa amb diverses novetats. Aquest dimarts s'ha presentat el cartell de l'esdeveniment que el seu coordinador, Diego Spano, ha qualificat de «recepta ideal per passar dues nits màgiques en un poble màgic». I és que el programa, amb activitats per a totes les edats, adopta el format d'una recepta de cuina... o de poció màgica.

Un espectacle familiar als carrers d'Altafulla

Spano ha subratllat la «singularitat» de totes les activitats previstes, i ha assenyalat que «aquest és un espectacle familiar, per a totes les edats». Amb tot, però, ha volgut destacar especialment els talles previstos per a la canalla. «La nostra filosofia és dedicar moltes activitats als més menuts  perquè són ells els que d'aquí a vint anys estaran aquí, organitzant la Nit de Bruixes, i per tant l'han de viure».

El coordinador del grup de treball organitzador també ha volgut recordar  la figura de Joan Carnicer, el creador de la Nit de Bruixes ara fa dues dècades, i ha aplaudit «la implicació de totes les entitats del poble que col·laboren d'una manera o altra en aquest esdeveniment».

«Un plus per al teixit associatiu i comercial del poble»

L'alcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, ha destacat que «la Nit de Bruixes està molt consolidada i per això ha superat ja la majoria d'edat». «És la primera gran oferta d'activitats que donem a Altafulla en el primer cap de setmana després de Sant Joan», ha dit Molinera, que a banda de destacar que es tracta d'un atractiu per als forans, també creu que és «un plus per al teixit associatiu i comercial de la nostra vila».

Molinera ha destacat que es tracta del «primer gran acte públic del nou govern municipal». De fet, és l'estrena de la nova regidora de Turisme i Comerç, Natàlia Sanz, que ha dit que afronta el seu primer «gran repte» al capdavant de la regidoria. Sanz ha volgut destacar algunes de les activitats més rellevants i ha posat especial accent en «l'espectacle de carrer  que permetrà gaudir encara més als visitants mentre són a les paradetes». Altafulla ja ho té tot a punt, doncs, per un cap de setmana màgic.

També et pot interessar